Η ταινία των minions!

19:31 6/11/2014 - Πηγή: iPop

Τα αγαπημένα minions τα λατρέψαμε στις 2 ταινίες «Εγώ, ο απαισιότατος». Για την ιστορία τα minions είναι τα μικρά κίτρινα τερατάκια που βοηθούν τον Gru (απαισιότατος) να πραγματοποιήσει τα σατανικά του σχέδια. Μετά την πρώτη ταινία όλη ξετρελάθηκαν με τα μικρά τερατάκια και αρχίσαμε να τα βλέπουμε παντού. Σε εφαρμογές ,σε αξεσουάρ ακόμα και σε ήχους κλήσης. Τώρα όμως, μετά από απαίτηση των φαν, γίνεται και ταινία!

Η ταινία των minions ουσιαστικά αποτελεί prequel των ταινιών «Εγώ ο απαισίοτατος», δηλαδή πως ήταν και έκαναν τα minions πριν γνωρίσουν τον Gru; Η ιστορία ξεκινά την εποχή των

δεινοσαύρων όπου τα minions όσο συμπαθητικά και να είναι, πάντα είχαν την ανάγκη να ακολουθούν ένα κακό αρχηγό. Από τον τυραννόσαυρο Rex στον Φαραώ της Αιγύπτου και από τον Ναπολέοντα στον Κόμη Δράκουλα, πάντα τα αφεντικά τους με κάποιο τρόπο πέθαιναν. Κάποια στιγμή τα minions έχασαν το νόημα της ζωής. Τότε 3 minions o Κέβιν, ο Στιούαρτ και ο Μπομπ ξεκινούν μια αποστολή για να βρουν τον καλύτερο κακό. Το ταξίδι τους καταλήγει στην Νέα Υόρκη στα τέλη της δεκαετίας του 60!

Δείτε το τρέιλερ:

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται το καλοκαίρι του 2015 και τις φωνές τους στην ταινία θα χαρίσουν η Sandra Bullock, ο Jon Hamn και ο Michael Keaton.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Η ταινία των minions! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα