Πότε να παίρνεις στα σοβαρά όσα λέει!

20:32 20/8/2014 - Πηγή: iPop

Σαν γυναίκα πρέπει να μάθεις, πότε να παίρνεις στα σοβαρά όσα λέει. Οι άντρες, μπορεί να είναι υπερβολικά εκδηλωτικοί, όταν θέλουν να δείξουν το θυμό τους ή κάποιου άλλου είδους αντίδραση, αλλά δεν εννοούν πάντα, όσα λένε.

Ποδόσφαιρο

Όταν βλέπει μπάλα δεν πρέπει να τον ενοχλείς για κανένα λόγο και σε καμία περίπτωση. Δεν έχει σημασία, αν πήρε το σπίτι φωτιά, από τη στιγμή που η ομαδάρα πρέπει να «καρφώσει ένα μπαλάκι». Εκείνη τη στιγμή θα τον δεις να μιλάει στο προπονητή, στους παίχτες, στους αντιπάλους, στους διαιτητές και μπορεί και σε κάποια παρουσία στις κερκίδες. Ο,τι

και αν ακούσεις μην το λάβεις υπόψιν σου. Μπορεί να σε πει «γκαντέμο» γιατί έφαγε γκολ η ομάδα, μπορεί να πει πως εσύ φταις που έχασε η ομάδα γιατί δεν τον άφησες να φωνάξει αρκετά δυνάτα, μπορεί ακόμα να ισχυριστεί πως χαίρεσαι που έχασε η ομάδα του γιατί από τα νεύρα του θα σου κάνει παθιασμένο σεξ. Απ’όλα αυτά δεν παίρνεις τίποτα στα σοβαρά.

Ιστορίες με πρώην

Αυτή και αν είναι κατηγορία που δεν πρέπει να πάρεις στα σοβαρά. Ο,τι σου λέει που έχει αριθμούς εσύ θα διαιρείς με το 10. Στη κλασσική ατάκα δηλαδή, που ακούς, ότι έχει πάει με καμιά 30αρια, θα ξέρεις πως στη πραγματικότητα είναι 3. Όταν από την άλλη σου λέει τα άσχημα γεγονότα με τις σχέσεις του, εσύ θα πολλαπλασιάζεις επί 2.

Ιστορίες από το στρατό

Εκεί που όλοι είναι ένα τίποτα, μόλις βγαίνουν, είχαν ολόκληρους διοικητές, λοχίες, τον υπουργό και το μισό ΓΕΣ να τρέχει για πάρτι τους. Όχι, φίλη αναγνώστρια, οι ιστορίες του δικού σου από το στρατό δεν είναι αλήθεια. Οι μισές δεν ισχύουν και οι άλλες μισές έχουν διακόσιες σάλτσες.

The post Πότε να παίρνεις στα σοβαρά όσα λέει! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα