Παράνομη διακίνηση σκευασμάτων διατροφής ή και ναρκωτικών βλέπει η Αστυνομία πίσω από την δολοφονία των φασιστών



Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, έχουν προσαχθεί συνολικά 18 άτομα και υπάρχουν βάσιμες υποψίες για τέσσερις από αυτούς, που συμμετείχαν στο έγκλημα.
Πηγή Φωτό - Facebook
Συγκεκριμένα, δύο είναι οι βασικοί ύποπτοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση, για τους οποίους πιστεύεται πως σκότωσαν τους δύο νέους, ενώ ύποπτοι είναι άλλοι δύο οι οποίοι εκτιμάται πως βοήθησαν τους δράστες να πετάξουν τα πτώματα στην χαράδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, έχει προσαχθεί και ανακρίνεται ένας 19χρονος, που
είναι βασικός ύποτπος για την δολοφονία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, η προσαγωγή έχει μετατραπεί σε σύλληψη.
Πηγή φωτό - Facebook
Παράλληλα, από τις αρχές εξετάζεται και η πιθανή σχέση της άγριας, διπλής δολοφονίας ενός Αλβανού και του 2,5 ετών γιου του, που είχε διαταχθεί από μαφιόζο της νύχτας, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης στις ελληνικές φυλακές. Το συγκεκριμένο φονικό είχε συμβεί δύο χρόνια πριν σε κοντινή περιοχή.

Τα κίνητρα του εγκλήματος
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξετάζεται το εδνεχόμενο κίνητρο της δολοφονίας να είναι η παράνομη εισαγωγή και πώληση σκευασμάτων διατροφής και αναβολικών ουσιών.
Δεν αποκλείεται, ωστόσο και το ενδεχόμενο κίνητρο της δολοφονίας να είναι διαφορές που προέκυψαν λόγω διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Παράλληλα, το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε και η μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα όταν εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο από το οποίο έφυγαν. Η μηχανή βρέθηκε πεταμένη σε ερημικό και δύσβατο σημείο στο δρόμο Καρδαμύλης - Καλαμάτας.
Keywords
Τυχαία Θέματα