Η σκυλίτσα σου είναι έγκυος; Όσα πρέπει να κάνεις για να την βοηθήσεις

09:58 5/12/2016 - Πηγή: iPop

Η σκυλίτσα σου είναι έγκυος κι εσύ έχεις αγχωθεί πιο πολύ απ΄όσο περίμενες. Δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι. Η εγκυμοσύνη, είναι μια περίοδος που απλά πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο την σκυλίτσα σου και να την βοηθάς.

Όσα πρέπει να κάνεις αν η σκυλίτσα σου ετοιμάζεται να κάνει κουταβάκια:Τι πρέπει να κάνεις με την τροφή; Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις πως οι τροφές για ενήλικους σκύλους δεν θα της παρέχουν τελικά όλα τα θρεπτικά στοιχεία τα οποία χρειάζεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αυτό, λοιπόν, που οφείλεις να κάνεις είναι να της αλλάξεις τροφή. Να θυμάσαι πως από
την πέμπτη εβδομάδα και μετά θα πρέπει να αρχίσεις να αυξάνεις την ποσότητα της τροφής.
Μήπως χρειάζεται βιταμίνες: Αφού επισκεφτείτε με την σκυλίτσα σου τον γιατρό και επιβεβαιωθεί η εγκυμοσύνη της θα πρέπει να τον ρωτήσεις μήπως χρειάζεται να λάβει κάποιες βιταμίνες ή συμπληρώματα διατροφής. Αυτοί οι μήνες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τη ζωή της σκυλίτσας σου οπότε θα πρέπει να την προσέχεις ακόμα πιο πολύ.Το νερό είναι πολύ σημαντικό: Θα δεις ότι η σκυλίτσα σου θα διψάει περισσότερο οπότε γέμιζε συνέχεια το μπολάκι της.Μην ξεχνάς τις βόλτες: Οι βόλτες πρέπει να αυξηθούν στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της σκυλίτσας σου. Μην την κλείνεις σπίτι έχει ανάγκη να βγει και να ασκηθεί.

photo:EnkiVillage.com,Dogs – LoveToKnow

The post Η σκυλίτσα σου είναι έγκυος; Όσα πρέπει να κάνεις για να την βοηθήσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα