Η σχέση σας θα κρατήσει καιρό;

23:46 15/10/2014 - Πηγή: iPop

Στην αρχή μιας σχέσης υπάρχει αμφιβολία! Όλοι ή έστω οι περισσότεροι σκεφτόμαστε αν θα κρατήσει καιρό ή αν θα μας πονέσει και θα μας αφήσει ανοιχτές πληγές. Υπάρχουν, όμως, μερικά σημάδια μπορούν να σου φανερώσουν την διάρκεια αλλά ακόμα και την ποιότητα που μπορεί να έχει ο δεσμός σου.

Τι θα σου φανερώσει αν η σχέση σας θα κρατήσει καιρό;Ασφάλεια: Η ασφάλεια είναι το πιο βασικότερο στοιχείο για να κρατήσει η σχέση. Αν νιώθεις, λοιπόν, ασφαλής και σίγουρος-η μέσα στη σχέση σου, ξέρεις ότι αυτός ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου μπορεί να γίνει το στήριγμα σου στα δύσκολα και ο άνθρωπος που
θα μοιράζεται τη χαρά σου στα πιο εύκολα, τότε η σχέση έχει δυνατότητες να εξελιχθεί. Αν, όμως, έχεις αμφιβολίες και πιστεύεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς το άτομο που έχεις στο πλευρό σου ακόμα και στα εύκολα η σχέση σου έχει ημερομηνία λήξης και μάλλον έρχεται σύντομα.Σεβασμός: Ο σεβασμός είναι κυρίαρχο στοιχείο για την επιτυχία μιας σχέσης. Αν, λοιπόν, το έτερον σου ήμισυ δε σε σέβεται ή δεν το σέβεσαι εσύ δεν μπορείτε να προσχωρήσετε μαζί. Είναι απλά χάσιμο χρόνου.Ερωτισμός: Ο ερωτισμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μία σχέση από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν υπάρχει ερωτισμός και φυσικά πάθος η σχέση μπορεί να κρατηθεί δυνατή και να διαφοροποιείται από τις απλές φιλικές σχέσεις. Πρέπει, λοιπόν, αν θες να τον/την κρατήσεις να κάνεις τα πάντα για να κρατηθεί ο ερωτισμός σας και κατ’ επέκταση η σχέση σας ζωντανή.

Αν, λοιπόν, η σχέση σου έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τότε θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα και πιθανότατα θα αποφύγεις τις πληγές που λέγαμε παραπάνω!

The post Η σχέση σας θα κρατήσει καιρό; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα