Η μόδα θέλει ψεύτικα δαχτυλίδια αρραβώνων!

17:31 15/10/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί οι έρευνες να έδειξαν πως τα μεγάλα και πανάκριβα δαχτυλίδια αρραβώνων οδηγούν στο χωρισμό, δεν μίλησαν, όμως, για τα ψεύτικα δαχτυλίδια αρραβώνων που φοράνε οι celebrities σ όλο τον κόσμο!

Η μόδα δεν μας αφήνει να περιοριστούμε στο να στολίσουμε το ωραίο δαχτυλάκι μας με διαμάντια και ρουμπίνια μόνο όταν βρεθεί ο «άνδρας της ζωής μας»! Οι διασημότητες ανά τον κόσμο στολίζουν τον παράμεσο τους με μπιζουδάκια που δεν είναι προ-γαμήλια μπιζουδάκια, τα προτιμούν γιατί είναι όμορφα και κυρίως γιατί θέλουν να γιορτάσουν τη ζωή τους!

Η Sofia

Vergara, η Charlize Theron, η Demi Lovato, η Diane Kruger, η Jennifer Lawrence, η Jennifer Lawrence, η Jennifer Lopez, η Katy Perry, η Lea Michele, η Mila Kunis, η Miley Cyrus και η Rihanna είναι μερικές από τις κυρίες που στόλισαν το χέρι τους με διαμάντια που πλήρωσαν μόνες! Τώρα αναμένουμε τις εγχώριες celebrities αν θα ακολουθήσουν τη μόδα ή αν θα φοβηθούν τις φήμες που θα δημιουργηθούν! Εμείς πάντως, από σήμερα κιόλας θα αρχίσουμε να ψάχνουμε το τέλειο δαχτυλίδι αρραβώνων για να στολίσουμε τα άκρα μας στην επόμενη έξοδο μας!

Photos: splash news, getty images, flynet

The post Η μόδα θέλει ψεύτικα δαχτυλίδια αρραβώνων! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα