Η Ρία Μαχαίρα μιλάει για ΟΛΑ, χωρίς ΜΠΙΠ!

09:30 11/11/2014 - Πηγή: iPop

H Ρία Μαχαίρα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις – μία όμορφη κοπέλα που απλά στάθηκε τυχερή. Όχι, η εμφάνιση της δε μαρτυρά σε τίποτα το χαρακτήρα της. Μην περιμένεις να σου πω για ένα κοριτσάκι με υψηλό τουπέ και ύφος χιλίων καρδιναλίων. Η Ρία, είναι μόλις 20 χρονών και πέρα από τις τέλειες αναλογίες, διαθέτει ήθος, ευγένεια και προσωπικότητα που θα ζήλευαν πολλές! Κατάγεται από την όμορφη Λάρισα,

την οποία εξυμνεί, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Σπουδάζει στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παράλληλα φοιτά στο δεύτερο έτος της Δημοσιογραφίας στο ANT1 MediaLab. H ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα, Ρία Μαχαίρα, έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στην πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Το χειμώνα θα τη βλέπουμε στην εκπομπή “ΟΛΑ ΜΠΙΠ” με τον Θέμο Αναστασιάδη. Η Ρία Μαχαίρα μιλάει για ΟΛΑ, χωρίς ΜΠΙΠ!

Ξεκίνησες τη καριέρα σου στο χώρο της show biz, από το μόντελινγκ.
Πώς μεταπήδησες στη δημοσιογραφία; Αυτό ήταν το όνειρο σου ή σου προέκυψε στη πορεία;Η αλήθεια είναι ότι με το μόντελινγκ δεν ασχολήθηκα ποτέ ουσιαστικά. Σαν κοριτσάκι ήθελα κι εγώ να το δοκιμάσω, αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι προσωπικά δεν μου ταιριάζει και κυρίως δεν με γεμίζει. Είμαι λίγο «ανήσυχη», μου αρέσει να μιλάω, να γράφω και να εκφράζομαι αυθόρμητα. Γι αυτό και με κέρδισε η δημοσιογραφία. Από τα χρόνια του λυκείου ήθελα να ασχοληθώ με το χώρο αυτό. Έτσι, δεν άφησα τον καιρό να περάσει. Από τα 18 μου γράφτηκα στη σχολή και άρχισα να το κυνηγάω!Ποια είναι η Ρία; Σύστησε τη μας. Πώς είναι η Ρία στην καθημερινότητα της;Είμαι ο πιο ήσυχος άνθρωπος με τους ξένους και η πιο τρελή με τα δικά μου άτομα. Αν με έβλεπε κάποιος στο σπίτι μου, δεν θα πίστευε στα μάτια του! Είμαι υπερκινητική, πολύ ανήσυχη και αγχωτική. Πολύ αγχωτική. Επίσης είμαι κοινωνική, αλλά έχω μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, καλούς φίλους τους οποίους υπεραγαπώ και θα έλεγα μάλιστα ότι είμαι εξαρτημένη από αυτούς. Με αυτούς περνάω και την καθημερινότητά μου κατά βάση, βγαίνουμε συχνά έξω αλλά το καλύτερο μας είναι να μένουμε σπίτι και να μιλάμε με τις ώρες.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν σου έγινε η πρόταση για το “ΟΛΑ μπιπ”; Είπες αμέσως το «ναι»;Λοιπόν, άκου πώς έγινε. Μία μέρα χτυπάει το τηλέφωνό μου και μου γίνεται η πρόταση για το «ΌΛΑ μπιπ». Στην αρχή νόμιζα ότι έγινε κάποιο λάθος με τους αριθμούς και έψαχναν κάποια άλλη κοπέλα ή ότι επρόκειτο για κάποια φάρσα. Την επόμενη μέρα, μόλις συνήλθα από το σοκ και αφού συζήτησα κάποιες μικρές λεπτομέρειες με τους ιθύνοντες, είπα «Ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήταν τιμή μου και τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται.Η ξαφνική δημοσιότητα δεν είναι εύκολο πράγμα ειδικά όταν είσαι σε μία τόσο νεαρή ηλικία. Έχει αλλάξει καθόλου η καθημερινότητα σου; Σε αναγνωρίζουν στο δρόμο;Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να αλλάξει κάτι στη ζωή μου και για να αποκτήσω αναγνωσιμότητα. Παρ” όλα αυτά, όταν και αν έρθει εκείνη η στιγμή, πιστεύω πως δεν θα αλλάξουν πολλά καθώς η οικογένεια μου, μου έμαθε από μικρή να είμαι πάντα προσγειωμένη και να μην ενθουσιάζομαι εύκολα. «Σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι», οπότε αξία έχει το να διατηρείς τον εαυτό σου.Η δημοσιότητα, όμως, έχει και τα αρνητικά της. Πώς αντιδράς στα κακεντρεχή σχόλια;Κακόβουλα σχόλια δέχεται κάθε άνθρωπος, επώνυμος ή μη. Όταν ακούω κάτι πολύ ακραίο, προτιμώ να το εκλαμβάνω με χιούμορ και να μη χαλάω την καρδιά μου! Ωστόσο, ακούω όλες τις κριτικές, δέχομαι, όμως, μόνο όσες έχουν κάποια βάση. Αν λάβω υπ’ όψιν μου ότι αρνητικό μου «χρεώνουν» δεν θα καταφέρω να προχωρήσω μπροστά, θα αποθαρρυνθώ και σίγουρα θα τα παρατήσω. Οπότε, κλείνω τα αυτιά μου στις κακίες!Ρία, έχεις δεχθεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο του χώρου;Ευτυχώς ποτέ! …μέχρι στιγμής τουλάχιστον!Το ότι ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής είναι λιγάκι πειραχτήρια, είναι γνωστό. Πόσο μάλλον όταν έχουν αιθέριες υπάρξεις δίπλα τους. Αυτό το είδαμε ήδη από την πρώτη σου εμφάνιση στην εκπομπή. Πώς το βιώνεις εσύ όλο αυτό; Ο μπαμπάς σου τι λέει (γέλια);Γελάω απίστευτα μαζί τους! Είναι και οι δύο τους εξαιρετικοί, τρομερά επαγγελματίες. Ως νέο πρόσωπο στο χώρο, με προσέχουν και με καθοδηγούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Όταν με πειράζουν, δεν πτοούμαι καθώς όλο αυτό είναι και στο concept της εκπομπής και το διασκεδάζω στα αλήθεια. Όσο για τον μπαμπά μου, τον βάζω για ύπνο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκπομπή για να βεβαιωθώ ότι δεν θα δει τίποτα από όλα αυτά ! (γέλια)Μέχρι στιγμής, έχεις έρθει σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια γυρίσματος;Όχι, ποτέ! Ίσως επειδή παρακολουθώ χρόνια το “ΌΛΑ”, γνωρίζω πολύ καλά το ύφος και το ιδιόμορφο χιούμορ της εκπομπής και ήμουν εξαρχής προετοιμασμένη για τα πειράγματα και όλα αυτά που θα δω και θα ζήσω! Γι’ αυτό άλλωστε και αποδέχθηκα την πρόταση για τη συμμετοχή μου! Αν φοβόμουν ότι θα με φέρει κάποιος σε δύσκολη θέση, δεν θα ξεκινούσα εξαρχής.

Πώς είναι να συνυπάρχουν δύο ξανθιές στο πλατό του “ΟΛΑ”; Πώς είναι η συνεργασία με τη Δούκισσα Νομικού; Σου έχει δώσει κάποια συμβουλή;Κι αν μία από τις δύο ήταν μελαχρινή τι θα άλλαζε; (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι με τη Δούκισσα δεν έχουμε ακόμη αποκτήσει ιδιαίτερη οικειότητα. Στα πρώτα γυρίσματα, όπως είναι φυσικό, οι ρυθμοί ήταν γρήγοροι και το άγχος μεγάλο! Ωστόσο από την πρώτη στιγμή, ήταν ιδιαίτερα φιλική μαζί μου και στο πρώτο γύρισμα γελάσαμε πολύ.Πολλοί λένε ότι η Ρία είναι η νέα Δούκισσα. Πώς το σχολιάζεις αυτό; Τρέμει η θέση της; (γέλια)Η σύγκριση είναι κάτι φυσικό κι επόμενο. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που συνυπάρχουμε στην εκπομπή, έστω και σε διαφορετικούς ρόλους. Ε, βοηθάει και λίγο το ξανθό που λέγαμε και πριν! (γέλια). Έχω, όμως, πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μου, είμαι μόλις 20 ετών και τώρα ξεκινάω. Δεν νομίζω ότι τρέμει η καρέκλα κανενός, καθώς η εμπειρία στο χώρο αυτό, είναι ‘’χρυσός’’ και εγώ ακόμη “χτίζω”. Ελπίζω πάντως, να γίνω και εγώ τόσο αγαπητή στον κόσμο, όσο η Δούκισσα.Εσύ, σε τι πράγμα θα έβαζες “ΜΠΙΠ”;“ΜΠΙΠ” βάζω στο ψέμα και τους κακοπροαίρετους ανθρώπους. Είναι πράγματα τα οποία με κουράζουν, δεν μπορώ να τα ανεχτώ και φυσικά στις περιπτώσεις αυτές δεν δίνω ποτέ δεύτερη ευκαιρία. Προσπαθώ τουλάχιστον, γιατί όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας!Σίγουρα έχεις αρκετούς θαυμαστές. Πώς, όμως, θέλει η Ρία, τον ιδανικό άντρα που θα σταθεί στο πλάι της;Αν ήξερα, θα σου απαντούσα! Σίγουρα η εμφάνιση είναι ένας παράγοντας, αλλά υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Πάντως, επειδή είμαι αρκετά, έως πολύ, κτητική, θέλω ο άνθρωπος που θα είναι μαζί να μου είναι πιστός. Φυσικά, μετράει πολύ το να έχουμε χημεία και να διασκεδάζουμε παρέα, να βγαίνουμε, να με κάνει να γελάω. Και βέβαια, να μου βγάλει τον πραγματικό μου εαυτό, κάτι αρκετά δύσκολο μιας και δύσκολα «αφήνομαι» σ έναν άνθρωπο, και ειδικά σ έναν άντρα.Τι όνειρα κάνεις για το μέλλον;Επαγγελματικά, το μέλλον μου θέλω να είναι στη δημοσιογραφία και αυτό θα το κυνηγήσω. Είναι το μοναδικό πράγμα που με πεισμώνει τόσο πολύ, είναι για εμένα μία τεράστια πρόκληση και ένα αντικείμενο που δεν το βαριέμαι ποτέ. Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, θα ήθελα να γίνω και αεροσυνοδός (γέλια). Όσον αφορά τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής μου, μάλλον θα τα αφήσω στην τύχη τους. Με εμένα, δεν βγάζω εύκολα άκρη!

The post Η Ρία Μαχαίρα μιλάει για ΟΛΑ, χωρίς ΜΠΙΠ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα