Αυτό το κόλπο θα κάνει τη λεκάνη της τουαλέτας σαν καινούργια

08:32 11/11/2014 - Πηγή: iPop

Μετακόμισες και ενώ το σπίτι σου είναι, όπως ακριβώς το φανταζόσουν η λεκάνη της τουαλέτας σου θέλει να σε κάνει να τρέξεις να φύγεις μακριά. Όταν την αντικρίζεις θέλεις να φύγεις, θέλεις να την κάνεις γιατί αν δεν φύγεις θέλεις να πεθάνεις (που έλεγε και το άσμα) Άσε τα τραγούδια και πιάσε δουλειά.

Μέχρι στιγμής έχεις κάνει τα πάντα. Έχεις ρίξει ότι καθαριστικό υπάρχει στον πλανήτη γη αλλά δεν έχεις καμία διαφορά στην λεκάνη της τουαλέτας σου. Ρώτησες και πόσο θα κόστιζε να αγοράσεις μία καινούρια αλλά μόλις άκουσες την τιμή δεν το επιχείρησες να την αγοράσεις.

Ξέρεις, όμως, ότι

το να καθαρίσεις την λεκάνη της τουαλέτας και να την κάνεις να φαίνεται σαν καινούργια μπορεί να μην είναι τελικά τόσο δύσκολο και η λύση να βρίσκεται στο ψυγείο σου ή ακόμα καλύτερα στα σκουπίδια σου;

Ναι, λοιπόν, η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα ληγμένο γιαούρτι και σου λέμε ληγμένο γιατί αυτό έχει περισσότερα βακτήρια από το φρέσκο και καθαρίζει καλύτερα.

Για να αποκτήσεις, λοιπόν, καθαρή και αστραφτερή λεκάνη δεν έχεις παρά να ρίξεις ένα ληγμένο γιαούρτι μέσα στην λεκάνη σου και να το αφήσεις να δράσει όλη την νύχτα χωρίς φυσικά να την χρησιμοποιήσεις όλες αυτές τις ώρες.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αυτό το κόλπο θα κάνει τη λεκάνη της τουαλέτας σαν καινούργια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα