4 λάθη που κάνεις και δεν σου επιτρέπουν να αδυνατίσεις

08:00 11/11/2014 - Πηγή: iPop

Λες ότι κάνεις δίαιτα αλλά τελικά μόνο το λες και δεν το κάνεις. Σημειώνεις σε ένα χαρτί όλες τις θερμίδες που καταναλώνεις αλλά ξεχνάς να βάλεις μέσα τα τσιμπολογήματά που κάνεις στα κρυφά όταν δε σε βλέπει κανείς. Εκτός, όμως, από τα παραπάνω υπάρχουν και άλλα λάθη που κάνεις και δεν σου επιτρέπουν να αδυνατίσεις. Τα βρήκαμε και σου τα παρουσιάζουμε.

Ποια είναι τα λάθη που δεν σου επιτρέπουν να αδυνατίσεις;Πίνεις πολλούς καφέδες: Αν υπολογίσεις ότι πίνεις τουλάχιστον 3 καφέδες την ημέρα και τους πίνεις και τους τρεις γλυκούς, η ζάχαρη που καταναλώνεις ημερησίως είναι υπερβολική.Βάζεις πολλά
μπαχαρικά στο φαγητό σου: Τα πολλά μπαχαρικά βοηθούν στην κατακράτηση υγρών και σε κάνουν να παίρνεις πολλές θερμίδες χωρίς κανένα λόγο.Ενώ κάνεις δίαιτα όλη την ημέρα το βράδυ κάνεις επιδρομές στο ψυγείο: Το ανοίγεις και ότι βρεις το καταναλώνεις χωρίς καν να το μασάς.Τρως μέσα στο αμάξι: Σπίτι σου έχει γίνει ο δρόμος αφού τις περισσότερες ώρες της ημέρας είσαι στο αυτοκίνητο οπότε αγοράζεις πράγματα απ’έξω και το τρως γρήγορα στο αυτοκίνητο. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι μεγάλο λάθος. Παίρνεις και πολλές θερμίδες και δεν μπορείς να τις κάψεις αφού δεν κινείσαι, οδηγείς συνεχώς ή κάθεσαι στο γραφείο.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post 4 λάθη που κάνεις και δεν σου επιτρέπουν να αδυνατίσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα