Η πρόταση εισαγγελέα για την υπόθεση Καλλίτση | Την Τρίτη η απόφαση του δικαστηρίου

18:19 24/4/2017 - Πηγή: iPop

ΑνθρωποκτονίαΚαλλίτση | από πρόθεση «βλέπει» η εισαγγελέας στην υπόθεση του Πάνου Καλλίτση και της συζύγου του, οι οποίοι τον Ιανουάριο του 2016 δέχθηκαν ένοπλη υπόθεση κατά την επιστροφή τους απ’ το κομμωτήριο στο σπίτι τους. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται αύριο, Τρίτη.

Θυμίζουμε πως απ’ την επίθεση ο γνωστός κομμωτής τραυματίστηκε βαριά από τρεις σφαίρες στο στήθος και τα πόδια, ενώ και η σύζυγός του δέχθηκε σφαίρα στο χέρι της.

Οι κατηγορούμενοι είναι ένας ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται

ότι είναι εκείνος ο οποίος άνοιξε πυρ.

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης καθώς άνθρωπος απ’ το περιβάλλον του αστυνομικού φέρεται να προκάλεσε φραστικά τον Πάνο Καλλίτση. Ο ίδιος αντέδρασε κι έτσι γρήγορα οι τόνοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι εμπλεκόμενοι στο αστυνομικό τμήμα.

Η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ζήτησε να κριθούν ένοχοι οι τρεις κατηγορούμενοι, ενώ τόνισε πως σκοπός του δεύτερου και του τρίτου κατηγορούμενου ήταν αρχικά η ληστεία με τη συνδρομή του αστυνομικού.

Η ίδια ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος ο 42χρονος λέγοντας:» Ο δεύτερος κατηγορούμενος ψυχρά και νηφάλια πυροβόλησε τρεις φορές. Είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Επειδή αστόχησε τι θα σκεφτείτε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει; Και έναν μαθητή του σχολείου να ρωτήσετε τι σκοπό έχει ένας που πυροβολεί τρεις φορές είναι ξεκάθαρο. Θέλει να σκοτώσει».

Η εισαγγελέας είπε πως ο 42χρονος είναι ένας άνθρωπος με έλλειψη ηθικών αναστολών, καθώς έκανε την πράξη του ενώ ήταν σε άδεια απ’ τις φυλακές καθώς είχε καταδικαστεί για άλλη ληστεία.

Για τον αστυνομικό, η εισαγγελέας ανέφερε ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί η απλή συνδρομή στην απόπειρα ανθρωποκτονίας και ζήτησε την ενοχή του για απλή συνδρομή σε ληστεία. Και για τον τρίτο κατηγορούμενο ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος.

The post Η πρόταση εισαγγελέα για την υπόθεση Καλλίτση | Την Τρίτη η απόφαση του δικαστηρίου appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
υποθεση καλλιτση δικαστηριο
Τυχαία Θέματα