Η πριγκίπισσα Diana υπόσχεται: «Θα παλέψω μέχρι το τέλος» – Το trailer της 5ης σεζόν του The Crown μόλις κυκλοφόρησε και είναι κάτι παραπάνω από καθηλωτικό

19:26 20/10/2022 - Πηγή: iPop

Hold onto your crowns! Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη 5η σεζόν του The Crown, που κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου και ομολογούμε ότι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κι όχι απλά καλό.

Διατηρώντας την παράδοση της επιλογής νέων ηθοποιών για να αντικατοπτρίζουν την πραγματική βασιλική οικογένεια καθώς γερνά κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, στην πέμπτη σεζόν πρωταγωνιστεί η Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ, ο Jonathan Pryce ως Πρίγκιπας Φίλιππος,

η Lesley Manville ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, ο Dominic West ως Πρίγκιπας Κάρολος και Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Diana

«The Crown»: Τα νέα επεισόδια έρχονται για να ρίξουν φως στις τραγικές στιγμές της Diana και του Καρόλου – Πώς θα αναπαραστήσουν το μοιραίο δυστύχημα;

The Crown 5 – Trailer: Το δράμα και τα νέα επεισόδια!

Ξεκινώντας με σκηνές από την καταστροφική πυρκαγιά του 1992 στο Κάστρο του Windsor, στο trailer ακούγεται η φωνή της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία μιλά για τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής της, στα οποία συνοψίζεται ο χωρισμός της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Κάρολου, καθώς και του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson, ένα χρόνο αργότερα, μάλιστα, η βασίλισσα την αποκάλεσε «annus horribilis» (στα λατινικά σημαίνει «φρικτό έτος»).

Στο trailer- κατά τη διάρκεια του οποίου ακούγεται η επιτυχία «Bittersweet Symphony» των The Verve – περιλαμβάνει επίσης τον πόνο της πριγκίπισσας Diana καθώς ετοιμάζεται να μιλήσει στο BBC Panorama για τη ζωή μέσα στο παλάτι. «Θα παλέψω μέχρι το τέλος», ακούγεται να λέει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

«Πώς φτάσαμε σε κάτι τέτοιο;» αναρωτιέται η βασίλισσα, ενώ ο Κάρολος τονίζει πώς θέλει η μοναρχία να είναι πιο σύγχρονη και να αντικατοπτρίζει «τον έξω κόσμο».

Ο δημοσιογράφος του BBC Martin Bashir (τον οποίο υποδύεται ο Prasanna Puwanarajah) λέει στη συνέχεια ότι η οικογένεια βλέπει την Diana «ως απειλή», ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος προσθέτει σε συνομιλία με την πριγκίπισσα ότι «πρόκειται για ένα σύστημα. Καλώς ή κακώς, είμαστε όλοι κολλημένοι σε αυτό».

Εν μέσω των αναταραχών, ο παρουσιαστής ειδήσεων Trevor McDonald ρωτά: «Έχουν βλάψει τα βασιλικά σκάνδαλα τη φήμη της χώρας;». Σε μια έντονη παρατήρηση στον Κάρολο, ακούμε τη βασίλισσα να λέει: «Δεν νομίζω ότι η συμπεριφορά μου απειλεί την επιβίωσή της». Σε άλλο σημείο, ο Κάρολος ουρλιάζει εξαγριωμένος, πιθανώς για την Diana, «Τι στο διάολο κάνει;».

The Crown VS Βασιλική Οικογένεια: Ο δημιουργός του απαντάει σ’ όσους ενοχλήθηκαν απ’ το πώς παρουσιάζεται ο Κάρολος στη σειρά

Αν παρατηρήσεις καλά το trailer θα δεις την πριγκίπισσα Diana να φοράει το διάσημο μαύρο σύνολό της, γνωστό κι ως revenge dress, που φόρεσε τον Ιούνιο του 1994 την ημέρα που ο Κάρολος ομολόγησε στην εθνική τηλεόραση ότι της ήταν άπιστος.

Η νέα σεζόν θα είναι η προτελευταία για το σόου, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις ζωές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με τη σύνοψή της, τα επερχόμενα επεισόδια θα δείξουν τη βασιλική οικογένεια να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τη «μεγαλύτερη πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα».

A house divided. Watch the trailer for Season 5 of The Crown this Thursday. pic.twitter.com/wde65vz6cY

— The Crown (@TheCrownNetflix) October 17, 2022

Να σου υπενθυμίσουμε ότι η πέμπτη σεζόν του The Crown θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, ενώ οι σεζόν 1 έως 4 μεταδίδονται ήδη στο Netflix.

Εγώ πάντως ένα έχω να πω…ετοιμάσου για χαμούλη!

Δες εδώ το trailer:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πριγκίπισσα Diana υπόσχεται: «Θα παλέψω μέχρι το τέλος» – Το trailer της 5ης σεζόν του The Crown μόλις κυκλοφόρησε και είναι κάτι παραπάνω από καθηλωτικό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα