Η παραλία που κλείστηκε το ραντεβού με τους… εξωγήινους (Video)

13:31 26/4/2020 - Πηγή: iPop

Γαστούνη Ηλείας. Τι συνέβη εκεί πριν μερικούς μήνες και μάλιστα τον Ιούνιο του 2019; Γιατί αναστατώθηκε η ήσυχη παραλία της περιοχής; 

Η ομάδα Up Stories με τα εναέρια drones αποφάσισε να μας δείξει όμορφα πλάνα από την παραλία στη Γαστούνη Ηλείας, εκεί όπου κλείστηκε το ραντεβού με τους… εξωγήινους. Κάτι παράξενο και ασυνήθιστο συνέβη εκεί, όμως τι ακριβώς;

Σύμφωνα με την ομάδα, τον Ιούνιο του 2019 δεκάδες άγνωστοι επισκέπτες έφτασαν στην μικρή και ήσυχη πόλη της Γαστούνης, δημιουργώντας έναν μεγάλο κύκλο για να ανάψουν φωτιές το βράδυ, ώστε αυτός ο κύκλος να είναι ορατός από μακριά

και μάλιστα από το διάστημα. Τότε, κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς σήμαινε αυτό μέχρι να λυθεί το μυστήριο και οι ντόπιοι να μάθουν ότι οι άγνωστοι αυτοί επισκέπτες περίμεναν εξωγήινους, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Μια ομάδα ανθρώπων ισχυριζόταν πως είχε κλείσει ραντεβού με εξωγήινους στο συγκεκριμένο σημείο και η είδηση άρχισε να διαδίδεται γρήγορα μέσα από τα social media. Κάποιοι ήταν πεπεισμένοι πως αυτό θα συμβεί, άλλοι πάλι επισκέφθηκαν το σημείο αυτό στην παραλία της Γαστούνης από περιέργεια, ενώ άλλοι για να διασκεδάσουν την όλη κατάσταση.

Η πολυπόθητη αυτή νύχτα λοιπόν έφτασε και τότε αυτή η αυτοσχέδια βάση προσγείωσης του UFO παίρνει κυριολεκτικά φωτιά έτοιμη να υποδεχθεί το αγνώστου προέλευσης αντικείμενο. Δυστυχώς για τους φίλους των UFO κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η όλη επιχείρηση υποδοχής των εξωγήινων στέφθηκε από πλήρη αποτυχία.

Ωστόσο, παρά την αποτυχία, η εμπειρία αυτή θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς και κυρίως στους κατοίκους της περιοχής που αναστατώθηκαν αρκετά εκείνη την ημέρα.

Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται πως το ραντεβού με τους εξωγήινους πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση μίας ημέρας και το δικαιολογούν λόγω του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί εκεί. Σήμερα το απομεινάρι αυτής της αυτοσχέδιας διαστημικής βάσης χρησιμοποιείται από μερικούς ως πίστα αγώνων.

Σύμφωνα με την ομάδα Up Stories, οι πληροφορίες και το κείμενο βασίζεται σε μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Το βίντεο είναι προϊόν ψηφιακής προσομοίωσης του αναφερόμενου γεγονότος.

Δες κι εσύ το βίντεο από τη Γαστούνη Ηλείας: 

Δες ακόμα:

Η άδεια Θεσσαλονίκη όπως δεν την έχεις ξαναδεί! (Video)

Το άρθρο Η παραλία που κλείστηκε το ραντεβού με τους… εξωγήινους (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα