Anita Brand: Ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα!

20:22 25/4/2020 - Πηγή: iPop

Όπως είναι γνωστό, η Anita Brand είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Χάρη Χριστόπουλο. Και οι δυο τους είναι πολύ χαρούμενοι με το γεγονός, αν και κλεισμένοι μες το σπίτι. 

Το ευτυχές γεγονός το είχε δημοσιοποιήσει η ίδια επίσημα πριν περίπου ένα μήνα με μια ανάρτηση στο Instagram, όταν και το ζευγάρι ήταν έτοιμο να το κάνει γνωστό, καθώς «η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και είναι απόφαση του ζευγαριού το αν και πότε ανακοινώνουν το γεγονός», όπως είχε πει η ίδια.

Δες την ανάρτηση

με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από την Anita Brand! 

Η Anita Brand είναι έγκυος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφία με την κοιλίτσα της φουσκωμένη, ποζάροντας στην κάμερα του Χάρη Χριστόπουλου.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Anita έγραψε χαρακτηριστικά «Σήμερα φτιάχτηκα, ντύθηκα και έβγαλα επιτέλους μία φωτογραφία ολόσωμη (ο Χαρούλης δηλαδή). Στη δεύτερη φωτογραφία θα δείτε το μακιγιάζ που κάναμε το πρωί (χωρίς επεξεργασία δεν τόλμησα ούτε καν να ανεβάσω καθώς το foundation δεν μου κάθεται καθόλου μα καθόλου καλά στο πρόσωπό μου). Μία παρένθεση μόνο: οι φωτογραφίες αυτές έχουνε τραβηχτεί με φως της ημέρας δεν έχω χρησιμοποιήσει τα επαγγελματικά μου φώτα. Αυτά».

View this post on Instagram

Σήμερα φτιάχτηκα,

Keywords
Τυχαία Θέματα
Anita Brand, Ποζάρει,Anita Brand, pozarei