Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/4/2020)

09:01 26/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (26/4/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/4/2020), μια ξαφνική ευκαιρία, να δείτε τα επαγγελματικά

και τα οικονομικά σας να ξεβαλτώνουν θα προκύψει σήμερα ή αύριο, από μια πρόταση που θα σας γίνει, είτε από ένα συνεργάτη και φίλο σας, είτε από ένα πρόσωπο της ευρύτερης οικογένειάς σας, που θα ήθελε να σας βοηθήσει ή να προωθήσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Κάντε θετικές σκέψεις, τα καλύτερα έρχονται.

Ταύρος

Άνθρωποι που σας ξέρουν και σας εμπιστεύονται πιθανόν τις ημέρες αυτές, να σας παροτρύνουν ή να σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιο σχέδιο ή μια φιλοδοξία σας που θέλατε να τη δείτε να εξελίσσεται αλλά οι συνθήκες και οι καταστάσεις σας αποθάρρυναν. Τώρα θα μπορέσετε να τις βάλετε σε εφαρμογή, χρειάζεται όμως πάρα πολύ καλός σχεδιασμός & προσεκτικά βήματα γι’ αυτό.

Δίδυμοι

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, κάτι θα γίνεται και θα εξελίσσεται με τέτοιο τρόπο, που θα σας κάνει εκ νέου, να φτιάξετε σχέδια στο μυαλό σας και να αναζητήσετε τις προϋποθέσεις να τα εκπονήσετε, προκειμένου να δείτε να ρυθμίζονται καλύτερα κάποια πράγματα που αφορούν το εργασιακό σας αντικείμενο, την ενίσχυση των οικονομικών σας απολαβών, τη ροή της ζωής σας.

Καρκίνος

Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές και να αναδιπλωθείτε εκ νέου, ως προς τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε από εδώ και στο εξής τα πράγματα αλλά είστε από εκείνους, που στα δύσκολα, καταφέρνετε να φέρνετε τα πράγματα εκεί που πρέπει και σε μια ισορροπία. Μην αφήνετε να σας κυριεύουν παρορμητικά συναισθήματα, μπλοκάρουν την καθαρότητα της σκέψης.

Λέων

Πριν σκεφτείτε να πιέσετε τους ανωτέρους σας, προκειμένου να σας δώσουν καθαρές απαντήσεις για το τι να περιμένετε από την επαγγελματική σας κατάσταση και να μάθετε τελικά πως πήγαν κάποιες εξελίξεις που περιμένατε καιρό, καλό θα ήταν να το κάνετε όχι με νευρικότητα αλλά με διπλωματία. Στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί να χάσετε και αυτά που έχετε ήδη κατακτήσει.

Παρθένος

Παραμείνετε αισιόδοξοι, ακόμα και αν οι άλλοι γύρω σας, επιμένουν να σας υπενθυμίζουν, πως οι καταστάσεις και οι συνθήκες παραμένουν δύσκολες. Βάλτε στόχους και κάνετε όνειρα, έστω και αν φαντάζουν ουτοπικά. Βρέστε την έμπνευση και τη δύναμη, γιατί την επιτυχή έκβαση των προσδοκιών σας, θα τη βρείτε από το θετικό τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή. Συνεχίστε έτσι!!!

Ζυγός

Με μία απολογιστική διάθεση, για το τι έχει γίνει και πως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα στη ζωή σας, θα απασχοληθεί η σκέψη σας σήμερα αλλά παράλληλα, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε καλύτερα, στο ποιες θα είναι οι επόμενες παρεμβάσεις σας, για να τη δείτε να εξελίσσεται προς μία πιο θετική κατεύθυνση για τις επιδιώξεις σας. Μείνετε προσηλωμένοι σε στόχους και ονειρευτείτε.

Σκορπιός

Πιθανόν ήδη να έχετε καταλάβει, ότι δεν μπορούν να εισακουστούν τα “θέλω” σας, εάν δεν ακολουθήσετε μια πιο διπλωματική και διπλωματική πολιτική. Ναι ίσως αυτό να σας ακούγετε σα να σας το έλεγε ένας πολιτευτής αλλά έτσι όπως έχετε προβάλλει τον εαυτό σας στους άλλους, μάλλον τους αποθαρρύνετε στο να θέλουν να ακούσουν τις επιθυμίες σας. Σκεφτείτε το  λοιπόν.

Τοξότης

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα των υποχρεωτικών εγκλεισμών και της απομόνωσης, πολλές ήταν οι στιγμές εκείνες, που το παραμικρό που συνέβαινε το βιώνατε με θυμό και υπερβολή. Ίσως λοιπόν κάποιες σχέσεις σας δοκιμάστηκαν και ορισμένοι άνθρωποι που για εσάς είχαν αξία, να αποτραβήχτηκαν από κοντά σας. Μήπως να προσπαθούσατε όλο αυτό να το διορθώσετε εκ νέου;

Αιγόκερως

Όμορφα αισθήματα αναγεννιούνται μέσα σας, ειδικά με ανθρώπους, που δεν είχατε την ευκαιρία άλλοτε, να μοιραστείτε μαζί τους, σκέψεις και προβληματισμούς. Έτσι ξεκινάει για εσάς μια εξαιρετική περίοδος στη ζωή σας, όπου θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες συνεργασίες με αποδοτικό πρόσημο και νέες ποιοτικές συναναστροφές.

Υδροχόος

Μην αγνοείτε, τα μηνύματα που σας στέλνουν ή σας έστειλαν κατά καιρούς, άνθρωποι που για τη ζωή σας έπαιξαν σημαντικό ρόλο και που σας ζήτησαν ή σας ζητούν να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας. Ο άνθρωπος ως κοινωνικό ον έχει ανάγκη να συναναστρέφεται και να συμπορεύεται με εκείνους που εμπιστεύεται περισσότερο. Ρίξτε μαζί με τον εγωισμό σας και τις ανάλογες γέφυρες.

Ιχθείς

Επιτέλους σήμερα, θα αισθανθείτε περισσότερο χαλαροί και θα καθώς θα κάνετε τον απολογισμό των ημερών που πέρασαν, θα διαπιστώσετε ότι παρ όλες τις δυσκολίες, τα πήγατε πολύ καλά στις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Συνεχίστε έτσι και να ξέρετε ότι εάν βάλετε ένα ακόμα πιο καλό πρόγραμμα, θα πιάσετε όλους τους στόχους που έχετε βάλει την περίοδο αυτή.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: National Post

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα