Η οικολογική μπάλα!

14:33 1/11/2014 - Πηγή: iPop

Ποδοσφαιρόφιλοι έρχεται η οικολογική μπάλα! Γενικά αγαπάμε και στηρίζουμε τα προϊόντα με οικολογική συνείδηση , όπως τα super γυαλιά ηλίου που είδαμε παλιότερα. Η οικολογική μπάλα έρχεται και εκτός του ότι είναι φιλική προς το περιβάλλον, με κάθε αγορά δίνει σε ένα παιδί την ευκαιρία να έχει πρόσβαση και σε άλλα τεχνολογικά προϊόντα καθώς και να μπει σε ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο για να αναπτύξει τις δεξιότητες του στην εφεύρεση.

Το φοβερό με αυτή την μπάλα είναι ότι μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική και μπορεί να τροφοδοτήσει

με ρεύμα μικρές συσκευές. Μόνο λίγα λεπτά παιχνιδιού μπορούν να κρατήσουν αναμμένη μια λάμπα για πολλές ώρες.

Χαρακτηριστικά οικολογικής μπάλας:Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή είναι ανακυκλωμένα όπως ανακυκλωμένο πλαστικόΜπαταρία Li-onΜεταλλικά γρανάζια και κινητήραΕκκρεμές από ψευδάργυροΠαίζοντας 30΄ λεπτά με την μπάλα μετά μπορείς να τροφοδοτήσεις με ρεύμα μια LED λάμπα για 3 ώρεςΕγγύηση 6-12 μηνών

Την οικολογική μπάλα μπορείς να την πάρεις μαζί σου στο κάμπινγκ, στη θάλασσα, στα ταξίδια. Δεν υπάρχει φόβος ότι μπορεί να χαλάσει.

Το κόστος δεν είναι υψηλό καθώς φτάνει τα 99 δολάρια. Στην αγορά έχει ξεκινήσει ήδη να διατίθεται. Αν δεν μπορείς να την βρεις σε κάποιο κατάστημα, μπορείς να την παραγγείλεις από εδώ.

The post Η οικολογική μπάλα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα