Η νέα καμπάνια του Dior για την Άνοιξη 2021 ζωντάνεψε τον πίνακα ζωγραφικής του Caravaggio

18:26 10/1/2021 - Πηγή: iPop

Η νέα καμπάνια του Dior για την Άνοιξη του 2021 ήρθε και ζωντάνεψε έναν πίνακα ζωγραφικής του Caravaggio δίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η νέα καμπάνια του Dior

Η φωτογράφος Elina Kechicheva κλήθηκε να σκηνοθετήσει μία σειρά από εικόνες που πηγάζουν από τους αρχαίους ειδικούς της τέχνης. Η γνωστή φωτογράφος φημίζεται για τη ζωγραφική χρήση του φωτός και έθεσε τα

μοντέλα σε εκπληκτικές συνθέσεις που θυμίζουν τους πίνακες του Caravaggio. Η τέχνη του Caravaggio έχει πρωτοποριακή μορφή νατουραλισμού και έντονη χρήση chiaroscuro, και έτσι κατάφερε να ενισχύσει το δραματικό στοιχείο και επηρέασε έντονα την ανάπτυξη της μπαρόκ ζωγραφικής.

Ο οίκος Dior έχει χαρακτηριστικά δηλώσει:

Γιορτάζοντας την αριστεία στο savoir-faire και τη δημιουργία σε όλες τις μορφές της – από τα φεμινιστικά δοκίμια της Βιρτζίνια Γουλφ έως τα μαχητικά κολάζ από τη Λουκία Μαρκούτσι που βελτίωσαν τη διοργάνωση της παράστασης – η συλλογή καταγράφεται σε μια γεμάτη με τη μοναδική δύναμη της ζωγραφικής

Πρωταγωνιστές ήταν οι Levi Achthoven, Maryel Uchida, Sculy Mejia, Judith Frament και Holly Fischer. Οι εικόνες σχεδιάστηκαν από τον Elin Svahn, με σκηνοθεσία τέχνης του Fabien Baron. Ο Peter Philips επιμελήθηκε το μακιγιάζ και ο Guido Palau τα μαλλιά. Η καλλιτεχνική διευθύντρια Maria Grazia Chiuri δημιούργησε τις ενδυμασίες που φόρεσαν τα μοντέλα.

View this post on Instagram

A post shared by ÖMANKÖ (@omanko)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η νέα καμπάνια του Dior για την Άνοιξη 2021 ζωντάνεψε τον πίνακα ζωγραφικής του Caravaggio εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα