«Η Κυβέρνηση θα αποφασίσει την κατάλληλη στιγμή για την έκδοση ομολόγου»

07:56 19/7/2017 - Πηγή: iPop

Δύο κρίσιμες συνεδριάσεις πραγματοποιούνται σήμερα, Τετάρτη, κατά τις οποίες θα τεθούν επί τάπητος σημαντικά ζητήματα για την πορεία της Κυβέρνησης. Ειδικότερα, στις 10:30 συνεδριάζει υπό τον Πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ στις 17:00 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε ότι χθες, Τρίτη, συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος με αντικείμενο την υλοποίηση των βασικών αξόνων της πολιτικής της Κυβέρνησης.

Κομματικές πηγές ανέφεραν χαρακτηριστικά πως η πορεία της Κυβέρνησης από εδώ

και πέρα ουσιαστικά εκτείνεται σε δύο στάδια:

Έως τον Αύγουστο του 2018 οπότε και ολοκληρώνεται το τρίτο πρόγραμμαΑπό εκεί και πέρα, έως την εκπνοή της 4ετίας.

Οι ίδιοι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσαν πως η χώρα και η Κυβέρνηση έχοντας απελευθερωθεί από το κομμάτι της διαπραγμάτευσης, έχει περάσει σε φάση εστίασης στη «δίκαιη» ανάπτυξη, τις κοινωνικές παρεμβάσεις, την ανάπτυξη της κοινωνικής προστασίας, τις αναγκαίες θεσμικές τομές.

Στη συνεδρίαση την Τρίτη συζητήθηκε το σχέδιο, το οποίο θα εισηγηθεί το Πολιτικό Συμβούλιο στην Πολιτική Γραμματεία, ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής. Η Κεντρική Επιτροπή πρόκειται να πραγματοποιήσει συνεδρίαση την Παρασκευή και το Σάββατο.

Για την έκδοση ομολόγου, οι κομματικές πηγές τόνισαν ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, βλέπει τις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων και θα αποφασίσει την κατάλληλη στιγμή.

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

The post «Η Κυβέρνηση θα αποφασίσει την κατάλληλη στιγμή για την έκδοση ομολόγου» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα