Η Κομισιόν σχολιάζει το αποτέλεσμα των Αυστριακών εκλογών: Δείχνει τη στάση των Ευρωπαίων

14:49 5/12/2016 - Πηγή: iPop

Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Αυστρία έσπευσε να σχολιάσει την Δευτέρα η Κομισιόν μέσω του εκπροσώπου της, Μαργαρίτη Σχοινά. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει τη σχέση που θέλουν οι πολίτες με την Ευρώπη».

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς εξέφρασε την άποψη ότι το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία «αποτελεί μήνυμα για τη σχέση της Αυστρίας με την Ευρώπη».

Επίσης ξεκαθάρισε, οι προεδρικές εκλογές στην Αυστρία αν και πραγματοποιήθηκαν για την εκλογή

νέου Προέδρου «το επίκεντρο πολλών συζητήσεων στην Αυστρία αφορούσε τη σχέση με την Ευρώπη» και παράλληλα πρόσθεσε ότι «το αποτέλεσμα δείχνει ξεκάθαρα το τρόπο με τον οποίο οι Αυστριακοί πολίτες επιθυμούν να τοποθετηθεί η χώρα τους σε σχέση με την Ευρώπη».

Αναφορά στον Γιούνκερ:

Ο Εκπρόσωπος της Επιτροπής αναφέρθηκε και στον Πρόεδρο της δηλώνοντας ότι αναμένεται να στείλει συγχαρητήρια επιστολή στον νέο πρόεδρο της Αυστρίας, Αλεξάντερ φαν Ντερ Μπέλεν, στην οποία μεταξύ των υπολοίπων θα εκφράζει τη πρόθεσή του να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο αντρών το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε επίσης:

Η ακροδεξιά ηττήθηκε στην Αυστρία- Το πρώτο μήνυμα του Βαν ντερ Μπέλεν μετά την νίκη του

The post Η Κομισιόν σχολιάζει το αποτέλεσμα των Αυστριακών εκλογών: Δείχνει τη στάση των Ευρωπαίων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα