Η καθημερινή συνήθεια που δεν «αφήνει» στις καλοκαιρινές διακοπές η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

11:30 11/8/2020 - Πηγή: iPop

Ο μήνας Αύγουστος βρίσκει, τον περισσότερο κόσμο, και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε διακοπές. Η Ελληνίδα ηθοποιός κάνεις τις διακοπές της με την οικογένεια της, χωρίς να ξεχνά τους συναδέλφους της.

Τον τελευταίο καιρό, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκεται στο

πάνελ της εκπομπής «The booth». Μαζί της είναι η Σοφία Μουτίδου,η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία. Ωστόσο, λόγω του ότι οι μέρες βρίσκουν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε διακοπές και εκτός εκπομπής, ο Ετεοκλής Παύλου ανέλαβε προσωρινά τη θέση της.

Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα στην Ελληνίδα ηθοποιό να παρακολουθεί την εκπομπή από το σπίτι της και σε mood διακοπών. Η ίδια μάλιστα με κάποια insta stories δίνει κουράγιο και δύναμη, εξ αποστάσεως, στους συναδέλφους της.

Τα stories της Πηνελόπης Αναστασοπούλου:

Στα σύντομα αυτά βίντεο, η μία εκ των «στελεχών» της εκπομπής «The booth» δηλώνει υπερήφανη για την ομάδα της γράφοντας με φωτεινά νέον γράμματα τη λέξη «Proud».

Ενώ στο δεύτερο κατά σειρά story, που δείχνει και πάλι τους συμπαρουσιαστές της, εκφράζει την αγάπη της για εκείνους γράφοντας στη φωτογραφία «Σας αγαπώ μωρέ…».

Είναι φανερό μεν, πως και στις διακοπές της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει την έννοια των συνεργατών της. Γίνεται ξεκάθαρο δε, το πόσο της λείπει και το πόσο έχει λατρέψει αυτή την εκπομπή, η οποία μετράει λίγους μήνες στο αέρα του «ανοιχτού» καναλιού.

Η Ελληνίδα ηθοποιός αν και σε διακοπές, δεν βλέπει την ώρα να γυρίσει πίσω και να συμπληρώσει το πετυχημένο καρέ γυναικών της εκπομπής. Η επιστροφή αναμένεται να γίνει σε δύο εβδομάδες, όπου και τελειώνει η καλοκαιρινή της άδεια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα, πως η Σοφία Μουτίδου μπέρδεψε τον… σύζυγό της:

Σοφία Μουτίδου: Ο σύντροφός της την κάλεσε στο “The booth” και τον πέρασε με πρώην

Το άρθρο Η καθημερινή συνήθεια που δεν «αφήνει» στις καλοκαιρινές διακοπές η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα