Η κακοκαιρία πλήττει όλη τη χώρα-Σε ποιες περιοχές θα συνεχιστεί τη Δευτέρα

21:28 16/7/2017 - Πηγή: iPop

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έπληξαν αρκετές περιοχές της χωράς, καθώς εκδηλώθηκαν βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι ακόμα και χαλαζοπτώσεις.

Πολλές ήταν οι περιοχές που παρουσίασαν επιδείνωση του καιρού, όπως γνωρίζαμε εξάλλου από τη πρόγνωση του καιρού.

Πιο συγκεκριμένα, στο Αγρίνιο και στη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας κατά τη διάρκεια του μεσημεριού, παρατηρήθηκε έντονη βροχόπτωση, αλλά και χαλάζι και ισχυροί άνεμοι.

Η

ίδια κακοκαιρία εκδηλώθηκε και στο Μέτσοβο, όπου η έντονη χαλαζόπτωση, έκανε τις στέγες και τους κήπους των σπιτιών να ασπρίσουν.

Στην Αχαΐα εκτός από σφοδρό χαλάζι εκδηλώθηκε και πυρκαγιά που προκλήθηκε από κεραυνό.

Σε εξέλιξη είναι ισχυρή καταιγίδα στην Πάτρα άλλα και στην ευρύτερη περιοχή.

Μάλιστα, έκλεισε η κυκλοφορία στην Εθνική Πατρών-Πύργου στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας, καθώς οι οδηγοί δεν είχαν καθόλου ορατότητα σε ορισμένα σημεία από το ισχυρό χαλάζι. Οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν σπεύσει για τη διευκόλυνση των οδηγών.

Νωρίτερα, ισχυρός αέρας έριξε τζαμαρία από κλειστό κολυμβητήριο στην περιοχή της Πάτρας, με αποτέλεσμα να πέσει μεγάλη τζαμαρία του κλειστού κολυμβητηρίου «Πέπανος» κατά τη διάρκεια μάλιστα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης.

Στο χάρτη που δημοσιεύει το northmeteo.gr απεικονίζονται και οι περιοχές πού αναμένεται να εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Οι περιοχές με Κόκκινο χρώμαΑνατολική Θεσσαλία-Σποράδες,ανατολική κυρίως Εύβοια, ακτές Θερμαϊκού και νότια Χαλκιδική

Οι βροχές θα είναι μεγάλης έντασης και διάρκειας, ενώ προειδοποιεί και για επικίνδυνα φαινόμενα. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τρίτη τα ξημερώματα.

Οι περιοχές με κίτρινο χρώμα

Οι βροχές σε αυτά τα τμήματα, θα έχουν διάρκεια και ένταση, με πιθανότητα πρόκλησης μικρής έντασης πλημμυρικών επεισοδίων.

Οι περιοχές με πράσινο χρώμα

Οι βροχές ή και οι καταιγίδες, σε αυτές τις περιοχές θα είναι τοπικές και δεν αναμένονται προβλήματα.

The post Η κακοκαιρία πλήττει όλη τη χώρα-Σε ποιες περιοχές θα συνεχιστεί τη Δευτέρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα