Η γιορτή της αγάπης! Το Σάββατο 18/6 πάμε στο Athens Pride με Καπουτζίδη, Παπαρίζου, Onirama και πολλούς ακόμα!

18:31 14/6/2022 - Πηγή: iPop

Το Athens Pride το Σάββατο 18 Ιουνίου στήνει μια μεγάλη γιορτή για την αγάπη, ενώ στο stage θα εμφανιστούν άνθρωποι που αγαπάμε και θαυμάζουμε!

Στην παρουσίαση θα βρεθεί φέτος ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και το line-up των καλλιτεχνών που θα δούμε στη σκηνή.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης, στο καλλιτεχνικό κομμάτι θα συμμετέχουν οι: Έλενα Παπαρίζου, Onirama,

Marseaux, Joanne, Ιάσονας Μανδηλάς, Κατερίνα Βρανά, ody icons, Sam Albatros και Mary Sunshine.

Unsplash/ Margaux Bellott

5 LGBTQ+ ταινίες για να τιμήσετε τον Pride μήνα Ιούνιο

Το κεντρικό σύνθημα φέτος είναι «ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ», και μ’ αυτό επιστρέφει στους δρόμους της Αθήνας το Athens Pride το Σάββατο 18 Ιουνίου. Η φετινή διοργάνωση θα κορυφωθεί στις 19:00 με τη μεγάλη παρέλαση υπερηφάνειας, ενώ θα ακολουθήσει, όπως πάντα, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στη μεγάλη σκηνή που θα έχει στηθεί στην πλατεία Συντάγματος.

Έλα να διεκδικήσουμε για μια ακόμη χρονιά μαζί την αποδοχή, τη συμπερίληψη, την ορατότητα και την ισονομία που δικαιούμαστε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ στην Παρέλαση Υπερηφάνειας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 19:00. Σημείο εκκίνησης: Βουλή.

Οι διοργανωτές υπενθυμίζουν πως στο φετινό Athens Pride διεκδικούμε και γιορτάζουμε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ… Για εκπαίδευση Άνευ Όρων, για ισότητα στον γάμο και την οικογένεια Άνευ Όρων, για ασφάλεια Άνευ Όρων, για ζωή Άνευ Όρων.

Πώς είναι να είσαι σε μια LGBTQ+ σχέση στην Ελλάδα του σήμερα; Η Βαλέρια και η Άννα μας λένε την ιστορία τους

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η γιορτή της αγάπης! Το Σάββατο 18/6 πάμε στο Athens Pride με Καπουτζίδη, Παπαρίζου, Onirama και πολλούς ακόμα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα