Το «Pretty Little Liars» Aesthetic γίνεται ξανά trend στα social media! Το μυστικό για να ντυθείς όπως οι χαρακτήρες της σειράς!

13:31 14/6/2022 - Πηγή: iPop

Got a secret, can you keep it? Το στυλ της σειράς «Pretty Little Liars» επιστρέφει και απ’ ό,τι φαίνεται θα παραμείνει στα trends για πολύ καιρό! Οπότε βγάλε ξανά από την ντουλάπα σου τα κρυμμένα σου ρούχα και γίνε μέλος της τετράδας που όλες μας λατρέψαμε όταν ήμασταν μικρές!

Η αισθητική των τεσσάρων βασικών χαρακτήρων της σειράς Pretty Little Liars, της Aria Montgomery, της Spencer Hastings, της Emily Fields

και της Hanna Marin είναι ό,τι χρειαζόμασταν αυτή την περίοδο! Mας δίνουν ατελείωτη έμπνευση για να δημιουργήσουμε με την σειρά μας τα δικά μας looks. Προφανώς, δεν είμαι η μόνη που πιστεύει κάτι τέτοιο!

Οι σαλοπέτες είναι το απόλυτο street style του καλοκαιριού! – Τα μυστικά για να απογειώσεις το look σου και να μην φαίνεσαι σαν μικρό παιδί

Για άλλη μια φορά, το internet μίλησε και το Pretty Little Liars είναι trend! Ναι σωστά διαβάζεις! Έχουμε 2022 και το Pretty Little Liars είναι και πάλι hot, σύμφωνα με τα δεδομένα αναζήτησης του Pinterest και τις τάσεις του TikTok. Ίσως είναι επειδή ένα άλλο spinoff, Pretty Little Liars: Original Sin, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο HBO Max αυτό το καλοκαίρι, με πρωταγωνίστρια την Bailee Madison και την Chandler Kinney, αλλά όπως και να έχει, εμείς δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας γιατί το στυλ των κοριτσιών πάντα το λατρεύαμε!

Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί και μια σελίδα στο Tumblr που σε βοηθά να εντοπίσεις στο internet ακριβώς τα ίδια ρούχα με τις πρωταγωνίστριες με σκοπό να δημιουργήσεις τα looks τους! Η κατηγοριοποίηση γίνεται ανά σεζόν και επεισόδιο. Δυστυχώς, τα περισσότερα κομμάτια έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό, ωστόσο, η σελίδα εξακολουθεί να υπάρχει και σου δίνει έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σου!

Αφού, λοιπόν, επιστρέφουμε σε αυτή την εποχή, συγκέντρωσα μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το look των τεσσάρων κοριτσιών! Συνέχισε την ανάγνωση και απογείωσε κάθε σου εμφάνιση!

«Pretty Little Liars» – Ρούχα: Πώς θα πετύχεις το στυλ των κοριτσιών; Aria Montgomery

Η Aria Montgomery (την οποία υποδύεται η Lucy Hale) είχε την πιο εναλλακτική αίσθηση της μόδας από τις πρωταγωνίστριες. Ποτέ δεν ήξερες τι θα συνδύαζε αυτός ο χαρακτήρας από την γκαρνταρόμπα του. Το μόνο που ήταν σίγουρο για την Aria ήταν ότι θα επέλεγε το χρώμα σε κάθε τις σύνολο!

Η ντουλάπα της, μάλιστα, αποτελείται από μοναδικά σχήματα, διασκεδαστικά prints και θηλυκά φόρεμα με δαντέλα, με σκοπό να δημιουργήσουν την ιδανική εμφάνιση για κορίτσια grunge. Δεν φοβόταν να αναμείξει και να ταιριάξει τα έντονα ​​prints και τα χρωματικά μοτίβα. Η Aria ήταν και λίγο punk και η αλήθεια είναι πως θα την θυμόμαστε για την αναβίωση της ρίγας στις αρχές της δεκαετίας του 2010. 

Getty Images Spencer Hastings

Η Spencer Hastings (Troian Bellisario) ήταν μια ετοιμοπόλεμη έφηβη. Δεν ανταποκρίθηκε απλώς στο στερεότυπο της country-club, της προσχολικής ηλικίας, αλλά το προσωποποίησε, με τρόπο που την έκανε cool.

Σε όλη τη σειρά, υπήρξαν σίγουρα στιγμές όπου η dark academia έλαμπε μέσα από τα ρούχα της Spencer. Για τις εμφανίσεις της επέλεγε πλισέ φούστες και κάλτσες μέχρι το γόνατο, πουλόβερ ή σακάκι, μακριά φορέματα και παλτό. 

Dark Academia: Όσα πρέπει να ξέρεις για να το νέο trend που καταλαμβάνει το TikTok – Πώς να το εντάξεις στην ντουλάπα σου;

Getty Images Emily Fields

Η Emily Fields (Shay Mitchell) υπέστη την πιο δραματική αλλαγή στο στυλ της από την πρώτη σεζόν μέχρι το φινάλε της σειράς. Αλλά οι αλλαγές της γκαρνταρόμπας της αντανακλούσαν την ανάπτυξη του χαρακτήρα της.

Όταν οι θεατές συναντούν για πρώτη φορά την Emily, φοράει ένα μπλουζάκι με μπλε, πράσινες, κίτρινες και λευκές ρίγες και μια ασορτί ζακέτα, σε συνδυασμό με μια basic τζιν φούστα και λευκά αθλητικά παπούτσια. Η εμφάνιση της είναι θηλυκή και αθλητική, ενώ στις επόμενες σεζόν επιλέγει κομμάτια πιο ανδρικά.

Αν έπρεπε να αναλύσω έναν οδηγό «get the look» για την Emily Fields, η καλύτερη συμβουλή μου θα ήταν να συνδυάσεις τα απλά κομμάτια της ντουλάπας σου με έντονα αξεσουάρ.

Getty Images

Very Peri: Το χρώμα του 2022 καταλαμβάνει τον χώρο της μόδας – Μάθε κι εσύ πώς να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

Hanna Marin

Όταν σκέφτομαι τη Hanna Marin (την οποία υποδύεται η Ashley Benson), σκέφτομαι κάποιον που ζει για την μόδα και ντύνεται σύμφωνα με αυτό που οι πασαρέλες θεωρούν hot τάση. Και, φυσικά, της αρέσει να ψωνίζει πάντα και παντού! Αυτό το κορίτσι είναι μαξιμαλιστικό και περήφανο! Της αρέσει να προκαλεί με τα έντονα κοσμήματά της, ενώ σε όλες τις εμφανίσεις της επιλέγει έντονα παπούτσια και μεγάλες τσάντες!

Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το «Pretty Little Liars» Aesthetic γίνεται ξανά trend στα social media! Το μυστικό για να ντυθείς όπως οι χαρακτήρες της σειράς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Pretty Little Liars Aesthetic,