Η ΕΣΗΕΑ παίρνει θέση για Πολάκη και Τόσκα

19:00 14/4/2016 - Πηγή: iPop

«Δεν θα μας κάνουν σάκο του μποξ» λέει η σκληρή ανακοίνωση με την οποία η ΕΣΗΕΑ παίρνει θέση για Πολάκη και Τόσκα.

Την στάση απέναντι στα ΜΜΕ τόσο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, όσο και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, σχολιάζει με σκληρό τρόπο με ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ.

«Κάποιοι

επιθυμούν διακαώς να κάνουν τους δημοσιογράφους σάκο του μποξ και την ΕΣΗΕΑ άλλοθι για τα πολιτικά τους παιχνίδια» αναφέρει η ΕΣΗΕΑ και σχολιάζει σε άλλο σημείο την στάση των δύο υπουργών: «Ο στρατηγός, που θέλει να κάνει τον αρχισυντάκτη και ο δόκτωρ με το ξινάρι πασχίζουν με κάθε τρόπο να γίνουν είδηση, αφού δεν έχουν τίποτα να δείξουν»

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι αποκαλυπτικές, αλλά και καθοριστικές για την επόμενη ημέρα της ενημέρωσης. Κάποιοι επιθυμούν διακαώς να κάνουν τους δημοσιογράφους σάκο του μποξ και την ΕΣΗΕΑ άλλοθι για τα πολιτικά τους παιχνίδια.

Διαπλοκή και πολιτική εξουσία έχουν κάθε λόγο να δίνουν «αίμα στην αρένα» και να αποπροσανατολίζουν από τα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα, που έχουν διαλύσει τον κοινωνικό ιστό.

Ο στρατηγός, που θέλει να κάνει τον αρχισυντάκτη και ο δόκτωρ με το ξινάρι πασχίζουν με κάθε τρόπο να γίνουν είδηση, αφού δεν έχουν τίποτα να δείξουν.

Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα η ΕΣΗΕΑ συνιστά ψυχραιμία και καλεί τους συναδέλφους να απαντούν ακόμη και σε αυτές τις συμπεριφορές με τους κανόνες που προβλέπει η δημοσιογραφική δεοντολογία».

The post Η ΕΣΗΕΑ παίρνει θέση για Πολάκη και Τόσκα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα