Κεφάλαιο φουσκάλες στα πόδια: Το βάσανο της άνοιξης

17:35 14/4/2016 - Πηγή: iPop

Η άνοιξη έχει έρθει για τα καλά οπότε πρέπει να αποδεχθείς πως πλέον πρέπει να πακετάρεις τις μπότες, τα μποτάκια και γενικά όλα τα χειμωνιάτικα παπούτσια και να φορέσεις κάτι πιο ανάλαφρο. Το μεγάλο σου πρόβλημα, όμως, είναι οι φουσκάλες! Εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις και δεν μπορείς να τις κάνεις πως δεν τις βλέπεις γιατί σου δημιουργούν μεγάλα προβλήματα.

Για να έχεις, λοιπόν, απαλά και χωρίς φουσκάλες πόδια πρέπει να προσέχεις…

Τι να κάνεις;

Προετοίμασε τα πόδια σου: Πριν ξεκινήσεις τα ανοιξιάτικα οφείλεις να κάνεις ένα καλό πεντικιούρ. Να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και
να ενυδατωθεί η επιδερμίδα σου.Επέλεξε τα ιδανικά παπούτσια: Η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλα τα παπούτσια σε ενοχλούν. Μπορείς, όμως, να βρεις πια το κάνουν περισσότερο και ποια λιγότερο και φυσικά να διαλέξεις τα δεύτερα.Μην ξεχνάς την κρέμα σου: Πριν βάλεις τα παπούτσια στα οποία φυσικά λόγω εποχής δεν θα βάλεις καν καλτσάκι μπορείς να βάζεις κρέμα. Μια απλά ενυδατική κρέμα σώματος θα κάνεις τα πόδια σου να μπαίνουν ευκολότερα στα παπούτσια και έτσι το να συμβεί κάποιο ατύχημα και να βγάλεις φουσκάλες θα έχει λιγότερες πιθανότητες.Σημείωση!

Αν τελικά παρά τις συμβουλές μας βγάλεις φουσκάλες να σου θυμίσουμε πως δεν πρέπει να τις σπάσεις γιατί και θα πονούν περισσότερα αλλά και μπορεί να μολυνθούν.

The post Κεφάλαιο φουσκάλες στα πόδια: Το βάσανο της άνοιξης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα