Η Ελεονώρα Μελέτη στον Άγιο Δομίνικο | Ποζάρει με την Ειρήνη και τον Πάνο κι ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής της

14:16 13/4/2017 - Πηγή: iPop

Στις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με την Ειρήνη και τον Πάνο και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής της με τίτλο «#SURVIVOR».

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το μαγικό τοπίο, μετρώντας αντίστροφα για την πρεμιέρα της εκπομπής της, η οποία θα γίνει την Κυριακή του Πάσχα στις 21:00

το βράδυ.

Ο Πάνος Αργιανίδης, γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι, ανέβασε στο Instagram του φωτογραφίες με τον ίδιο, την Ελεονώρα Μελέτη και την Ειρήνη Κολιδά.

Eleonora Meleti Irini Kolida Panos Argianidis #survivorgr#happy#beautifulmoments

A post shared by Panos Argianidis (@panos_argianidis) on Apr 12, 2017 at 2:09pm PDT

Και η παρουσιάστρια, όμως, μοιράστηκε με τους φανς της μια φωτογραφία με το μαγευτικό τοπίο με τους φοίνικες.

Finding paradise wherever i go…

A post shared by Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) on Apr 12, 2017 at 9:54pm PDT

Στο πρώτο επεισόδιο του #SURVIVOR καλεσμένοι, όπως έγινε γνωστό, θα είναι ο Πάνος Αργιανίδης, η Ειρήνη Κολιδά και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Η εκπομπή, όπως φυσικά φανερώνει και το όνομά της, θα σχετίζεται με το Survivor και θα περιλαμβάνει παρασκήνια, παραλειπόμενα από όσα δεν δείχνουν οι κάμερες και πολλές εκπλήξεις.

Τα γυρίσματα θα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και την Ελλάδα.

The post Η Ελεονώρα Μελέτη στον Άγιο Δομίνικο | Ποζάρει| Ποζάρει με την Ειρήνη και τον Πάνο κι ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα