Η Ελένη Μενεγάκη σε ρόλους φωτιά αλά Charlize Theron! Ένα video που δεν πρέπει να χάσεις

11:42 3/10/2020 - Πηγή: iPop

Η Ελένη Μενεγάκη πρωταγωνιστεί, όχι σε μία αλλά, σε πολλές ταινίες αλά Charlize Theron! Το video ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κατακλίστηκε σε χρόνο dt από σχόλια και like.

Η Ελένη Μενεγάκη
πρωταγωνιστεί σε ταινίες αλά Charlize Theron

Η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη για Hollywood και αυτό αποδεικνύεται μέσα από το καινούριο video που δημιούργησε με τη χρήση μίας εφαρμογής, τοποθετώντας την ίδια στη θέση της Charlize Theron σε σκηνές από ταινίες στις οποίες έχει παίξει η γνωστή ηθοποιός.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε το video, το οποίο επιμελήθηκε η γνωστή φωτογράφος, Ρούλα Ρέβη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το video δείχνει, όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ, πολύ ρεαλιστικό και η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη για δράση!

Οι ταινίες στις οποίες πρόκειται να τη δεις να ενσαρκώνει τη Charlize Theron είναι η “The Old Guard”, “Mad Max: Fury Road” στο ρόλο της Furiosa και “A Million Ways to Die in the West”.

Στο post που έκανε η Ελένη Μενεγάκη με το απίστευτο video χαρακτηριστικά έγραψε:

Θέλω να ευχαριστήσω την καλή μου φιλη @roula.revi για την υπομονή της … ( αυτή ξέρει ) αλλά κ την δημιουργία του video ! Μάλλον έτσι με φαντάστηκε για την επόμενη μας φωτογράφηση ! Καλημέρα σε όλους

View this post on Instagram

Θέλω να ευχαριστήσω την καλή μου φιλη @roula.revi για την υπομονή της … ( αυτή ξέρει ) αλλά κ την δημιουργία του video ! Μάλλον έτσι με φαντάστηκε για την επόμενη μας φωτογράφηση ! Καλημέρα σε όλους ! #eleni #fun

A post shared by @ elenimenegaki on Oct 2, 2020 at 11:25pm PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ελένη Μενεγάκη σε ρόλους φωτιά αλά Charlize Theron! Ένα video που δεν πρέπει να χάσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα