Ο Αστυνόμος Ρεξ επιστρέφει! Πού θα βλέπουμε κάθε μέρα την ολοκαίνουργια σειρά;

20:41 2/10/2020 - Πηγή: iPop

O Αστυνόμος Ρεξ, ο αγαπημένος μας ήρωας απ’ την θρυλική σειρά του 1994, επιστρέφει εντελώς ανανεωμένος και θα προβάλλεται κάθε μέρα στην ελληνική τηλεόραση!

Τα παιδιά των 90s θυμούνται καλά τη σειρά “Υπαστυνόμος Ρεξ” που κυκλοφόρησε το 1994 και διήρκησε για 4 σεζόν. Θυμόμαστε τον εαυτό μας σαν παιδιά και εφήβους να μην χάνουμε επεισόδιο της σειράς με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο σκύλο! Τώρα, η σειρά επιστρέφει και πρόκειται για μια ανανεωμένη version του 2019!

Μη σας ξεγελάει το αθώο του πρόσωπο. Πρόκειται για έναν από τους πιο καλά εκπαιδευμένους αστυνομικούς,

με ένα ένστικτο που δεν τον προδίδει ποτέ και την ικανότητα να «μυρίζεται» πάντα τη λύση στις πιο απαιτητικές υποθέσεις. Τον λένε Ρεξ, Αστυνόμο Ρεξ, και είναι γερμανικός ποιμενικός.

Από αυτή τη Δευτέρα (5/10/2020), η σειρά «Αστυνόμος Ρεξ» (HUDSON & REX) έρχεται στον ΑΝΤ1 γεμάτη δράση, μυστήριο και το πιο ακαταμάχητο δίδυμο: τον ντετέκτιβ Τσάρλι Χάντσον  και τον πιστό του συνεργάτη, Ρεξ

Ο ένας με το μυαλό και ο άλλος με τους «κοφτερούς κυνόδοντες», έρχονται να εξιχνιάσουν κάθε έγκλημα, όσο περίπλοκο κι αν μοιάζει.

Ο Αστυνόμος Ρεξ επιστρέφει μέσα από τη σειρά καναδικής παραγωγής του 2019 και υπόσχεται να μαγέψει με την εφευρετικότητα και την ευφυία του μικρούς και μεγάλους.

Η καινούρια παραγωγή θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, καθημερινά στις 16:50, και θα συγκινήσει μια νέα γενιά τηλεθεατών.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Felipe Rodriguez, Alison Reid,John Vatcher

ΠΑΙΖΟΥΝ: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Αστυνόμος Ρεξ επιστρέφει! Πού θα βλέπουμε κάθε μέρα την ολοκαίνουργια σειρά; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα