«Ο Σάββας και ο Νικολάι δολοφόνησαν και τεμάχισαν από κοινού την Άννυ σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

13:10 7/10/2016 - Πηγή: iPop

Τους δύο κατηγορούμενους, Σάββα και Νικολάι, «δείχνει» η Εισαγγελέας ως υπεύθυνους για την δολοφονία και τον τεμαχισμό της μικρής Άννυ.

«Ο Σάββας και ο Νικολάι δολοφόνησαν και τεμάχισαν από κοινού την Άννυ σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο τεμαχισμός έγινε, όχι γιατί ήθελαν να εξαφανίσουν το πτώμα της μικρής, αλλά για να εξαφανίσουν το πως εκείνη πέθανε. Τι έγινε εκείνο το βράδυ στο διαμέρισμα – σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα μόνο εκείνοι ξέρουν. Είναι ένα φρικιαστικό έγκλημα, μοναδικό ίσως στα παγκόσμια χρονικά…

Κάτι αντίστοιχο με τεμαχισμό μπορώ να φανταστώ μόνο με την περίπτωση Φραντζή», ανέφερε στην αγόρευσή της συγκεκριμένα η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, Μαρία Δημητριάδου.

Η κ. Δημητριάδου παράλληλα ζήτησε την κήρυξη ως ενόχων χωρίς κανένα ελαφρυντικό των δύο κατηγορουμένων Στανισλάβ Μπακατσίεβ (Σάββας) και Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι).

Η Εισαγγελέας τόνισε ότι οι δύο κατηγορούμενοι πρώτα δολοφόνησαν το παιδί και στη συνέχεια το τεμάχισαν. Η ίδια δηλαδή απορρίπτει τους ισχυρισμούς του Σάββα ότι το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

«Ο Σάββας έκοβε και ο Νικολάι πετούσε τα μέλη του παιδιού, έκαναν ότι έκαναν με νηφαλιότητα». Αναφερόμενη στον Σάββα, η εισαγγελέας τόνισε: «Είναι αμετανόητος, το μόνο που τον νοιάζει είναι να φύγει από πάνω του το κακούργημα της ανθρωποκτονίας και να μείνει το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού (σ.σ. για τον τεμαχισμό) που προβλέπει μόνο δυο χρόνια ποινή φυλάκισης».

Εάν η πρόταση της εισαγγελέως γίνει αποδεκτή, τότε το δικαστήριο θα επιβάλει στους δύο κατηγορούμενους ισόβια.

Την ίδια στιγμή, η κ. Δημητριάδου ζήτησε να απαλλαχθεί από το κακούργημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο η μητέρα της μικρής Άννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα.

Ωστόσο, ζήτησε την ενοχή της για το πλημμέλημα της ψευδορκίας.

Αναφορικά με τον τέταρτο κατηγορούμενο, τον ιδιοκτήτη διαμερίσαμτος όπου βρήκαν καταφύγιο οι γονείς της Άννυ, η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Η εισαγγελέας περιέγραψε τους δύο κατηγορούμενους ως «ψυχρούς, παγερούς και χωρίς συναίσθημα ανθρώπους» που εκτέλεσαν «με απόλυτη νηφαλιότητα, ψυχραιμία και μεθοδικότητα, τον τεμαχισμό της Άννυ».

Η κ. Δημητριάδου τόνισε ότι ο τεμαχισμός του παιδιού έγινε για να αποκρυφτεί ο τρόπος που πέθανε κι όχι και για να εξαφανιστούν τα μέλη.

«Η μοίρα έμελλε στην Άννυ που δεν ήταν ούτε καν τεσσάρων ετών να έχει αυτό το τραγικό τέλος, τραγικότερο και από αυτό της Ιφιγένειας, να σφαγιαστεί από τον ίδιο της τον πατέρα. Όμως, η υπόθεση αυτή εκτός από την τραγικότητα και τη φρικιαστικότητα έχει και ιδιομορφίες. Ποιες είναι οι ιδιομορφίες; Ενώ υπάρχει νεκρός, το πτώμα έχει εξαφανιστεί. Οπότε, ούτε ιατροδικαστική έκθεση ούτε άλλη έκθεση υπάρχει που μπορεί να αποφανθεί για λόγους θανάτου παιδιού. Ομολογουμένως το παιδί έχει τεμαχιστεί. Επομένως, όποιο αίμα ή άλλο βιολογικό υλικό έχει βρεθεί στο διαμέρισμα είναι από τα υπολείμματα του τεμαχισμού. Ο χώρος έχει καθαριστεί με ισχυρά καθαριστικά με χλωρίνη, επομένως έχουν εξαφανιστεί τα στοιχεία. Και τίθεται το ερώτημα: Έχει διαπραχθεί το τέλειο έγκλημα; Έγκλημα χωρίς τιμωρία; Όχι σε αυτήν την υπόθεση».

The post «Ο Σάββας και ο Νικολάι δολοφόνησαν και τεμάχισαν από κοινού την Άννυ σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα