Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στο τουρκικό ΥΠΕΞ

09:23 3/12/2016 - Πηγή: iPop

Με μια ανάρτηση στο Twitter απάντησε ο Πάνος Καμμένος στο τουρκικό ΥΠΕΞ, το οποίο τον κατηγόρησε για «μη σοβαρές δηλώσεις» και τον κάλεσε να «συμμορφωθεί με ευθύνη και σοβαρότητα».

Ο Υπουργός Άμυνας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Αφού το τουρκικό ΥΠΕΞ και οι εδώ προσκυνημένοι θεωρούν την ΕΟΚΑ

τρομοκράτες, καταδικάστε με, τιμή μου

Αξίζει να τονίσουμε ότι συνόδευσε την ανάρτησή του με το τραγούδι «Των αθανάτων το κρασί», τους στίχους του οποίου είχε γράψει ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης.

Αφού το τουρκικό ΥΠΕΞ και οι εδώ προσκυνημένοι θεωρούν την ΕΟΚΑ τρομοκράτες Καταδικάστε με τιμή μου https://t.co/KVVUf19jXM μέσω @youtube

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) December 2, 2016

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ:

«Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς που έκανε προς τον Προέδρο της Δημοκρατίας (Ερντογάν), στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για τον οποίο γνωρίζουμε ότι δεν έχει την ικανότητα αξιολόγησης και έκφρασης από την άποψη της κοινής λογικής.

Η οργάνωση ΕΟΚΑ, η οποία έχει εμπλακεί σε πράξεις τρομοκρατίας στην Κύπρο, και η βράβευσή της από τον κ. Καμμένο, έχει καταστρέψει τις όποιες συνεταιριστικές προσπάθειες έγιναν μεταξύ των δύο χωρών.

Καλούμε τον Υπουργό Εθνικής άμυνας, κ. Καμμένο για άλλη μια φορά, να συμμορφωθεί με ευθύνη και σοβαρότητα, και να απέχει από παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες από τώρα και στο εξής».

Photo: SOOC

The post Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στο τουρκικό ΥΠΕΞ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα