Η Kaia Gerber είναι σε σχέση και το αποκάλυψε μ’ αυτή τη φωτογραφία!

20:30 2/11/2020 - Πηγή: iPop

Kaia Gerber και Jacob Elordi είναι μαζί και το ανακοίνωσαν επίσημα με μια Halloween φωτογραφία στα social media! Η ανάρτηση του μοντέλου που το επιβαβαίωσε.

Δημοσιεύοντας στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία με φανταστικά Halloween κοστούμια, το 19χρονο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Elordi, που είναι 23 ετών.

Οι δυο

τους μεταμορφώθηκαν σε Elvis Presley και Priscilla Presley για το φετινό Halloween. Ο Elordi φόρεσε ένα μπλε κοστούμι με ένα άσπρο γιακά και ένα ζευγάρι γυαλιά aviator για την περίσταση, την οποία ολοκλήρωσε με ένα look στα μυαλά του που τον έκανε ίδιο με τον βασιλιά της ροκ εν ρολ.

Εν τω μεταξύ, η Gerber φόρεσε ένα μοβ τοπ και παντελόνι που ταιριάζει στην εποχή, ενώ τα μαλλιά της ήταν εξίσου εντυπωσιακά με του συντρόφου της.

Kaia Gerber και Jacob Elordi:

Ο Elordi και η Gerber άρχισαν να βγαίνουν στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν βρέθηκαν για δείπνο στο ίδιο εστιατόριο, το Nobu Malibu. Αργότερα τον ίδιο μήνα, το ζευγάρι εθεάθη να κρατιέται χέρι- χέρι ενώ πήγαιναν για δείπνο στη Νέα Υόρκη.

Από τότε, το ζευγάρι εξακολούθησε να επιβεβαιώνει τις φήμες για τη σχέση του, καθώς πήγαν διακοπές στο Los Cabos του Μεξικού, με τους γονείς της Gerber, Cindy Crawford και Rande Gerber.

Πρόκειται για ένα φρέσκο, αλλά πολύ ταιριαστό ζευγάρι που εμείς απολαμβάνουμε να βλέπουμε μαζί!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kaia Gerber είναι σε σχέση και το αποκάλυψε μ’ αυτή τη φωτογραφία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα