Μακιγιάζ φορώντας μάσκα: Τα makeup προϊόντα που χρειάζεσαι για να είσαι εντυπωσιακή

17:41 2/11/2020 - Πηγή: iPop

Tα δεδομένα στο μακιγιάζ έχουν αλλάξει. Με τον κορονοϊό και την υποχρεωτική χρήση της μάσκας, πλέον δίνουμε περισσότερη έμφαση στα μάτια και το μακιγιάζ των χειλιών περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού τα χείλη μας είναι συνεχώς καλυμμένα με την μάσκα προστασίας. Το μακιγιάζ φορώντας μάσκα δεν πρέπει να σε τρομάζει. Ίσα ίσα με τα κατάλληλα tips και τα σωστά προϊόντα μπορείς να δείχνεις εντυπωσιακή!

Το πρόσωπό σου αυτή τη στιγμή έχει διαφορετικές ανάγκες και θα πρέπει να προσαρμόσεις την ρουτίνα

ομορφιάς σου στις νέες συνθήκες. Η υποχρεωτική χρήση της μάσκας αλλάζει τα δεδομένα στο makeup, καθώς πλέον τονίζουμε περισσότερο τα μάτια μας, φροντίζουμε να έχουμε προσεγμένα φρύδια, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως καλό είναι να μην βάζουμε στο δέρμα μας πολύ βαριά προϊόντα, ειδικά εάν έχουμε ευαίσθητο δέρμα, ακμή ή άλλα δερματικά προβλήματα, καθώς το βαρύ μακιγιάζ σε συνδυασμό με την επαφή της μάσκας την επιδερμίδα μας μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση.

Πώς να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ ματιών; 

Μακιγιάζ φορώντας μάσκα: Τα makeup προϊόντα που χρειάζεσαι για να είσαι εντυπωσιακή

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση του προσώπου σου

Η ενυδατική σου και ένα serum είναι τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθείς κάθε μέρα! Το δέρμα σου γίνεται πιο ξηρό όταν φοράς όλη μέρα τη μάσκα, γι’ αυτό πρέπει να το θωρακίσεις και να το ενυδατώνεις επαρκώς.

Foundation με ανάλαφρη σύσταση

Αν δεν μπορείς χωρίς να φοράς makeup, τουλάχιστον φρόντισε -ειδικά αυτή την περίοδο- να χρησιμοποιείς κάποιο που δεν θα βαραίνει το δέρμα σου. Ιδανικά διάλεξε προϊόντα που συνδυάζουν την κάλυψη των ατελειών με την ενυδάτωση και έχουν μέσα φυσικά συστατικά.

Zach Vessels/Unsplash

Δεν πας πουθενά χωρίς το bronzer σου

Η λάμψη στα ζυγωματικά σου είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι και θα το καταφέρεις χρησιμοποιώντας ένα bronzer με αποχρώσεις που ταιριάζουν στο δέρμα σου. Μπορείς να δοκιμάσεις επίσης και μια παλέτα για ακαταμάχητο αποτέλεσμα.

Το ιδανικό μακιγιάζ όταν φοράς μάσκα!

Σκιά, μολύβι και μάσκαρα

Στο είπαμε απ’ την αρχή: Το μακιγιάζ φορώντας μάσκα δίνει έμφαση στα μάτια σου. Μην φοβηθείς φέτος να πειραματιστείς με αποχρώσεις σκιών που δεν τολμούσες, πρόσθεσε μολύβι στα μάτια σου, και σίγουρα μην ξεχάσεις να επενδύσεις σε μια μάσκαρα που θα κάνει τις βλεφαρίδες σου πιο μακριές από ποτέ.

Brow pen

Μάτια και φρύδια είναι τα δύο σημεία του προσώπου σου που είναι εκτεθειμένα, γι΄αυτό μην ξεχνάς να γεμίζεις τα μικρά κενά στα φρύδια σου και να τονίζεις το σχήμα τους.

Pexels

Lip balm με χρώμα

Θέλεις ενυδάτωση με ελαφρύ χρώμα: Τότε χρειάζεσαι lip balm! Δεν σε νοιάζει να φοράς έντονα χρώματα στα χείλη σου αφού τις περισσότερες ώρες δεν φαίνονται και σίγουρα δεν θέλεις να λερώσεις τις υφασμάτινες μάσκες σου.

Fixing spray

Tέλος, φρόντισε το look σου με το fixing spray που θα διασφαλίσει ότι όλα θα μείνουν στη θέση τους για αρκετές ώρες και το μακιγιάζ σου θα φαίνεται φυσικό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μακιγιάζ φορώντας μάσκα: Τα makeup προϊόντα που χρειάζεσαι για να είσαι εντυπωσιακή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα