Dark mode και στο Facebook στο κινητό

19:17 2/11/2020 - Πηγή: iPop

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης πλέον έχουν και dark mode version και το Facebook η αλήθεια είναι πως έχει αργήσει λίγο, όσον αφορά την mobile έκδοσή του. Στην desktop version το έχουμε ήδη, αλλά τώρα είναι σχεδόν εδώ και το dark mode στο Facebook mobile.

Μετά από μήνες πολλών τεστ

και αφού λάνσαρε το dark mode σε πολλά apps που ανήκουν στην εταιρεία, το Facebook επιβεβαίωσε ότι τώρα κάνει ένα δημόσιο τεστ και στο mobile app του.

Είδες όλα τα φανταστικά εφέ που μπορείς να προσθέσεις στα μηνύματα στο Messenger;

Tην αποκάλυψη έκανε η social media expert Jane Manchun Wong, η οποία με μια της ανάρτηση στο Twitter έφερε χαμόγελα σε χιλιάδες φανς της σκοτεινής έκδοσης.

Facebook is publicly testing Dark Mode!

You asked it, I chatted with Facebook’s @alexvoica about it and here’s a video made in collaboration with Facebook! pic.twitter.com/TGjdTXDxoP

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) October 30, 2020

Messenger, Facebook Lite, WhatsApp και Instagram, όλα apps του Facebook, έχουν ήδη dark mode option, ενώ τον Μάρτιο αυτή η δυνατότητα δόθηκε και στην desktop έκδοση του social media.

Όμως, το κινητό τους είχε ξεφύγει! Ή μάλλον χρειαζόταν περισσότερη δουλειά και πειράματα απ’ τις άλλες πλατφόρμες. Τον Ιούνιο, είχε κυκλοφορήσει η δυνατότητα για περιορισμένο αριθμό χρηστών, αλλά τώρα ακόμα περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να το δοκιμάσουν. Τους επόμενους μήνες μάλιστα, το dark mode στο Facebook mobile θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.

Γιατί να βάλεις το dark mode; Για να “σώσεις” τα μάτια σου ενώ σκρολάρεις τα βράδια με κλειστό το φως, αλλά και να γλιτώσεις μπαταρία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Dark mode και στο Facebook στο κινητό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα