Η Gigi Hadid κυκλοφορεί συλλογή με μαγιό μία ανάσα πριν το καλοκαίρι – Βρήκαμε το μπικίνι που θα βάλεις στην παραλία!

20:03 26/4/2022 - Πηγή: iPop

Η νέα σειρά μαγιό της Gigi Hadid πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και αποτελεί μία πράξη αγάπης προς την μικρή της κόρη, Khai.

Ενώ τους προηγούμενους μήνες το μοντέλο έντυνε τη μικρή της με μοναδικά κολιέ, ασορτί σύνολα και ακόμη και ψεύτικα τατουάζ, η συνεργασία της με την Frankies Bikinis την οδήγησε στην δημιουργία μία νέα συλλογής με μαγιό! Ακριβώς πάνω στην ώρα που ψάχνουμε απεγνωσμένα ποιο μπικίνι θα μα συνοδεύσει φέτος στην παραλία! 

Η Dua Lipa και η Gigi Hadid λατρεύουν την Ελλάδα και τις δημιουργίες της. Μάθε ποιο είναι το αγαπημένο τους ελληνικό brand κοσμημάτων

Gigi Hadid συλλογή μαγιό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

«Η έμπνευση για αυτή τη συλλογή προέρχεται πραγματικά από τον χρόνο που πέρασε η Gigi στο οικογενειακό της σπίτι στην Πενσυλβάνια και όλες τις αναμνήσεις που δημιούργησε εκεί με τους φίλους και την οικογένειά της», λέει η ιδρύτρια του brand Francesca Aiello (η οποία τυχαίνει να είναι και η καλύτερη φίλη της Gigi Hadid από την παιδική της ηλικία).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frankies (@frankiesbikinis)

«Με τη συλλογή να επικεντρώνεται τόσο στην οικογένεια, τη νοσταλγία και τις αναμνήσεις, ήθελε να βεβαιωθεί ότι είχαμε κάτι ξεχωριστό για να τιμήσουμε τη μητρότητα με τρόπο που να ταιριάζει στη συλλογή», ​​συμπληρώνει.

«Οι μητέρες διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή μας και τώρα είναι και η ίδια μαμά, οπότε ήταν σημαντικό για εκείνη να παρουσιάσουμε κάτι τέτοιο με τον τρόπο μας».

Οι αδερφές Hadid ποζάρουν γυμνές στον κήπο της Εδέμ

Εκτός από τις αποχρώσεις του κίτρινου και του baby blue και τις ονειρεμένες λεπτομέρειες όπως τα βολάν, όλα συνδέονται με τα μωρά και την παιδική ηλικία – η Hadid έκανε επίσης ένα αφιέρωμα στη φιλία της με την Aiello, δημιουργώντας μια στάμπα με αρχικά από τα ονόματά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frankies (@frankiesbikinis)

«Η Francesca κι εγώ είμαστε φίλες τόσο καιρό, από τότε που ξεκινήσουν οι καριέρες μας, επευφημούμε μία την άλλη και είμαστε κάτι παραπάνω από απλές κολλητές», αποκαλύπτει η Gigi Hadid.

«Έτσι, το να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σχεδιάσουμε την συγκεκριμένη συλλογή, μετά από μια δεκαετία σε αυτόν τον κλάδο, είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για εμάς».

Bottles up! Η Gigi Hadid στο runway του Moschino με ένα μπιμπερό! Έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλες τις μανούλες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frankies (@frankiesbikinis)

Θα υπάρχουν δύο συλλογές με συνολικά 98 κομμάτια που κυμαίνονται σε μεγέθη από XS έως XXL και σε τιμές από 45 έως 185 $. Η πρώτη συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου, ενώ η δεύτερη στις 2 Ιουνίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Gigi Hadid κυκλοφορεί συλλογή με μαγιό μία ανάσα πριν το καλοκαίρι – Βρήκαμε το μπικίνι που θα βάλεις στην παραλία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα