Johnny Depp – Amber Heard: Οι απειλές θανάτου και τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα βίας

16:01 26/4/2022 - Πηγή: iPop

Την 8η ημέρα της δίκης του Johnny Depp για την υπόθεση δυσφήμισης κατά της πρώην συζύγου του, Amber Heard, παρουσιάστηκαν στους ενόρκους ηχητικά ντοκουμέντα, στα οποία ο ηθοποιός φαινόταν να απειλεί την Heard με πράξεις βίας.

Μετά τις φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και δείχνουν τον Depp να κοιμάται στο πάτωμα λιπόθυμος, όπως υποστηρίζει η πλευρά της Amber Heard, ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας τα συγκεκριμένα ηχητικά

ντοκουμέντα βίας.

«Η επόμενη κίνηση, αν δεν φύγω… θα είναι λουτρό αίματος», είπε ο Johnny Depp στην ηχογράφηση που ακούστηκε στο δικαστήριο.

Συγκλονιστική συνέντευξη του Johnny Depp: Η κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και ο χωρισμός

Εξελίξεις στην δίκη Johnny Depp: Όσα υποστήριξαν οι δύο πλευρές

Ο 58χρονος ηθοποιός ακούγεται να φωνάζει «Σκάσε» αφού η Heard του είπε «Πήγαινε σβήσε το γαμ@@@ο σου τσιγάρο σε κάποιον άλλο. Οι πράξεις σου θα έχουν συνέπειες».

Amber: Tell them Johnny. Tell them ‘I Johnny Depp, I'm a victim too of domestic violence’

Exactly what he did. He told the world that men can be victims of domestic violence too. #JohnnyDepp #JusticeForJohhnyDepp #AmberHeard #JohnnyDeppVsAmberHeard #JohnnyDeppDeservesJustice pic.twitter.com/f2Izdla4Ym

— Shahir Raj (@shahir_raj) April 25, 2022

Ο Ben King, ένας Βρετανός μπάτλερ που απασχολείται στη Disney και διαχειρίζεται το νοικιασμένο σπίτι του ζευγαριού στην Αυστραλία, περιέγραψε ότι κρυφάκουσε μια λογομαχία στην οποία η Heard είπε: «Γιατί πήρες το χέρι σου από πάνω μου, Johnny; Δεν με αγαπάς πια;»

«Νομίζω ότι απάντησε, Φυσικά και σε αγαπάω, μην είσαι ανόητη». Ο King συνέχισε περιγράφοντας τον τόνο της φωνής της Heard ως «ένα κακομαθημένο έφηβο παιδί». Μετά την κλιμάκωση μιας συζυγικής διαμάχης, ο King κατέθεσε ότι βρήκε το κομμένο δάχτυλο του Depp.

Δίκη Amber Heard-Johnny Depp: Οι νέες εξελίξεις και το video με το ξέσπασμα του ηθοποιού

Σε μια άλλη ηχογράφηση, ο Depp και η Heard ακούγονταν να διαπραγματεύονται time out για τις διαφωνίες τους, με τη Heard να λέει ότι δεν μπορούσε να εμπιστευτεί τον σύζυγό της.

Not #AmberHeard ‘s lawyer objecting to his own question – and #JohnnyDepp losing it even poor Ben King is shocked. #JusticeForJohnnyDepp pic.twitter.com/pzqOjqAXKi

— daniela c. ♡ (@daniisacuevas) April 25, 2022

«Πώς μπορώ να σε εμπιστευτώ όταν εξαφανίζεσαι για ώρες;» λέει η Heard.

«Σε διαφωνίες τείνεις να ρίχνεις μπουνιές», λέει ο Depp.

«Μιλάω για επιχειρήματα, όχι τις φορές που τα πράγματα γίνονται σωματικά», απαντά η Heard. «Δεν ασχολείσαι με το θέμα. Δεν ασχολείσαι με την αντιπαράθεση. Και με χωρίζεις. Το κάνεις για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Το κάνεις χωρίς να με σέβεσαι».

Επιπλέον, στην 8η ημέρα της δίκης, ο Johnny Depp απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με ένα μήνυμα που αντάλλαξε το 2013 με τον Βρετανό ηθοποιό Paul Bettany.

«Ας την κάψουμε», είχε γράψει ο Depp. «Ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε».

Στη συνέχεια έκανε μια ακόμη άσεμνη πρόταση «για να βεβαιωθούμε ότι είναι νεκρή».

Johnny Depp – Amber Heard: Η διαμάχη που μεταφέρθηκε στο δικαστήριο – Τι υποστήριξαν οι δύο πλευρές;

Ερωτηθείς για τα μηνύματα στο δικαστήριο, ο κ. Depp υποστήριξε ότι τα μηνύματα προέρχονταν από ένα σκίτσο των Monty Python σχετικά με το κάψιμο και τον πνιγμό μαγισσών.

«Αυτή είναι μια ταινία που όλοι βλέπαμε όταν ήμασταν 10 – είναι απλώς αφηρημένο χιούμορ», είπε.

Τέλος, οι δικηγόροι της Heard επικεντρώθηκαν ξανά στο ιστορικό χρήσης ουσιών του Johnny Depp, υποστηρίζοντας ότι ήταν βίαιος κατά τη διάρκεια της χρήσης αλκοόλ και ναρκωτικών.

Αλλά ο Depp υποστήριξε: «Αν κάποιος είχε πρόβλημα με το ποτό μου, σε οποιαδήποτε στιγμή στη ζωή μου, ήμουν εγώ. Το μόνο άτομο που έχω κακοποιήσει ποτέ στη ζωή μου είναι ο εαυτός μου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Johnny DeppAmber Heard: Οι απειλές θανάτου και τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα βίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα