Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου είναι και με τη «βούλα» μια 24χρονη από τη Γαλλία (Photos-Videos)

15:06 30/1/2017 - Πηγή: iPop

Ποια είναι η Μις Γαλλία που κέρδισε τις εντυπώσεις μαζί με το στέμμα της Μις Υφηλίου; Μια 24χρονη από το Παρίσι, η οποία στέφθηκε Μις Υφήλιος στην τρίωρη εκδήλωση στη Μανίλα, η οποία είχε αφιέρωμα στην διαφορετικότητα και την καταπολέμηση των εμποδίων που μπαίνουν στην ζωή. Η 24χρονη διακρίθηκε ανάμεσα σε 85 υποψηφίους από όλο τον κόσμο.

Η Μις Υφήλιος,

Iris Mittenaere, η οποία σπουδάζει οδοντική χειρουργική, στέφθηκε η νικήτρια τους ετήσιου διαγωνισμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για τρίτη φορά από τις Φιλιππίνες. Η πρώτη αναπληρωματική είναι η Μις Αϊτή, Raquel Pelissier, και η δεύτερη αναπληρωματική η Μις Κολομβία, Andrea Tovar.

Στην τελική ερώτηση που έγινε στις τρεις φιναλίστ, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αναφέρουν μια αποτυχία στη ζωή τους και να εξηγήσουν τι έμαθαν από αυτήν.

Έχω αποτύχει πολλές φορές στη ζωή μου. Όταν αποτύχεις, θα πρέπει να προσπαθήσεις ξανά. Έχω αποτύχει στο παρελθόν, αλλά για μένα αυτό είναι η μεγάλη πρώτη ευκαιρία

We have our Miss Universe 2016! Congratulations Miss France. #MissUniverseOnZCafe pic.twitter.com/zvvuJXBsQ8

— Zee Cafe (@ZeeCafe) January 30, 2017

Δείτε το video από την στιγμή της στέψης:

Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά:

Photos: Bullit Marquez—AP, AFP, Splash News, REUTERS

The post Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου είναι και με τη «βούλα» μια 24χρονη από τη Γαλλία (Photos-Videos) appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
η πιο ομορφη γυναικα του κοσμου μις γαλλια
Τυχαία Θέματα