Γιατί η Meghan Markle δεν συνόδευσε τον πρίγκιπα Harry για τον αποχαιρετισμό της βασίλισσας Ελισάβετ στο κάστρο Balmoral; – Όλο το παρασκήνιο της απουσίας της

15:04 10/9/2022 - Πηγή: iPop

Όταν οι γιατροί εξέφρασαν την ανησυχία τους το πρωί της Πέμπτης (08/09) για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, επικράτησε μεγάλη ανησυχία και κινητοποίηση στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία έσπευσαν κοντά της στο κάστρο Balmoral. Παράλληλα, πολλοί αναρωτήθηκαν πότε και εάν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα έφταναν στο πλευρό της βασίλισσας.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είχαν ανακοινώσει αρχικά ότι θα πετάξουν μαζί για τη Σκωτία, έτσι ώστε να βρεθούν

στο πλευρό της βασίλισσας. Ωστόσο, όταν ο Harry (δίχως τη Meghan) έφτασε στο αεροδρόμιο του Aberdeen, είχε ανακοινωθεί, ήδη, δημόσια ο θάνατος της αγαπημένης του γιαγιάς.

Τι κρύβεται λοιπόν πίσω από την απουσία της Meghan Markle από το κάστρο Balmoral;CBS

Παρά τη δυσαρέσκεια και τις τεταμένες σχέσεις που επικρατούσαν στη βασιλική οικογένεια τα τελευταία έτη, κανείς δεν θα στερούσε από τον Harry την ευκαιρία να θρηνήσει την αγαπημένη του γιαγιά, με την οποία μοιραζόταν πάντα μια ζεστή και όμορφη σχέση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Θάνατος βασίλισσας Ελισάβετ: Τι θα συμβεί με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle;

Όπως υποστηρίζουν τα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο βασιλιάς Κάρολος ήταν αυτός που ζήτησε από τον πρίγκιπα Harry να μην φέρει τη σύζυγό του Meghan Markle στο κάστρο Balmoral, καθώς ο ίδιος και άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονταν ήδη στο πλευρό της ετοιμοθάνατης βασίλισσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας The Sun, ο πρίγκιπας Harry βρισκόταν στο Frogmore Cottage όταν έλαβε κλήση από τον πατέρα του, ο οποίος του ζήτησε να μην φέρει τη Meghan.

«Ο Κάρολος είπε στον Harry ότι δεν ήταν σωστό και κατάλληλο για τη Meghan να βρίσκεται στο Balmoral σε μια τόσο θλιβερή στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά μια πηγή στην εφημερίδα.

«Του επισημάνθηκε επίσης ότι η Kate δεν θα παρευρισκόταν και ότι ο αριθμός των ατόμων θα έπρεπε πραγματικά να περιοριστούν στην πιο στενή οικογένεια. Ο Κάρολος φυσικά κατέστησε πολύ σαφές ότι η Meghan δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη σε μία τέτοια στιγμή».

Από την άλλη, ένα άλλο δημοσίευμα από την Telegraph ανέφερε ότι ο Harry δεν κλήθηκε αρχικά όταν ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν στο Balmoral, όπως ο αδερφός του, πρίγκιπας William, για συνταγματικούς λόγους. Ειδικός για τα θέματα της βασιλικής οικογένειας ανέφερε ότι:

«Είναι πολύ δύσκολο να αφιερώνεις πολύ χρόνο με κάποιον που ξέρεις ότι πρόκειται να δημοσιεύσει ένα βιβλίο για σένα»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γιατί η Meghan Markle δεν συνόδευσε τον πρίγκιπα Harry για τον αποχαιρετισμό της βασίλισσας Ελισάβετ στο κάστρο Balmoral; – Όλο το παρασκήνιο της απουσίας της  εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Meghan Markle, Harry, Ελισάβετ, Balmoral – Όλο,Meghan Markle, Harry, elisavet, Balmoral – olo