Γιατί άνδρες πολιτικοί περπατάνε χέρι-χέρι; (Video)

19:41 5/4/2017 - Πηγή: iPop

Δυο υψηλόβαθμοι Ολλανδοί πολιτικοί, απαθανατίστηκαν να κρατάνε τα χέρια τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη βία που ασκείται στους ομοφυλόφιλους. Η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν οι δύο άντρες έφτασαν στη Χάγη για διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό ενός νέου υπουργικού συμβουλίου.

Ο Alexander Pechtold, αρχηγός του φιλελεύθερου-δημοκρατικού κόμματος D66 και ένα μέλος του κόμματος, Wouter Koolmees, προέβησαν σε επίδειξη αλληλεγγύης για τη βίαιη επίθεση σε gay ζευγάρι, που έλαβε χώρα στο Arnhem της Ολλανδίας, το σαββατοκύριακο.

Ο

Jasper Vernes-Sewratan και Ronnie Sewratan-Verne κρατούσαν τα χέρια τους, όταν ένα γκρουπ από νέα παιδιά τους επιτέθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ο κύριος Vernes-Sewratan δήλωσε στο NOS: «Δε συνηθίζουμε να κρατάμε χέρια δημοσίως, για τον ακριβές λόγο ότι δεν θέλουμε να προκαλούμε τον κόσμο. Αλλά επειδή είχαμε ένα ωραίο απόγευμα και ήμασταν μόνοι μας θεωρήσαμε ότι μπορούσαμε να κρατήσουμε τα χέρια μας. Και ξαφνικά, ήρθε μια παρέα από 6-8 νέα άτομα μας επιτέθηκαν και τρεις από αυτούς βρέθηκαν ξαφνικά πάνω μου».

Η κίνηση προκάλεσε τον θυμό εκατοντάδων Ολλανδών, που από τότε άρχισαν να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες ανθρώπων να περπατάνε κρατώντας τα χέρια. Πολλές ήταν και οι αναρτήσεις που έγιναν στο twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #allemannenhandinhand.

The post Γιατί άνδρες πολιτικοί περπατάνε χέρι-χέρι; (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα