Για τελευταία φορά η παραλαβή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από την Μισέλ Ομπάμα σαν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ- Photos

13:23 28/11/2016 - Πηγή: iPop

Για 8η και τελευταία φορά παρέλαβε η Μισέλ Ομπάμα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Λευκό Οίκο ως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, συνοδευόμενη από τα δύο της ανίψια και όχι από τις κόρες της.

Όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια:

Τα Χριστούγεννα ξεκινούν, οι διακοπές ξεκινούν

Τα λόγια αυτά φέρεται να είπε την στιγμή που παραλάμβανε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από τους Dave και Mary Vander Velden, τους ιδιοκτήτες

της φάρμας στο Oconto, Wisconsin, όπου μεγάλωσε.

Η Μισέλ Ομπάμα εξήγησε ότι η εμφάνιση από τα ανήψια της «είναι τι συμβαίνει όταν παίρνετε εφήβους μαζί σας», αναφερόμενη στην 18χρονη Μάλια και την 15χρονη Sasha, τις κόρες που τα τελευταία χρόνια την έχουν συνοδεύσει στην παράδοση της λήψης του χριστουγεννιάτικου δέντρου το πρωί μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

«Ένα κοιμάται», είπε, δείχνοντας με τα χέρια προς το Λευκό Οίκο. «Αυτά τα δύο είναι πάνω», πρόσθεσε, αναφερόμενη στους γιους του αδελφού της, Craig Robinson, ο οποίος την είχε επισκεφθεί με την οικογένειά του για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Η Μάλια και η Σάσα έλειπαν, επίσης, από την παραδοσιακή τελετή όπου ο πατέρας τους την ημέρα των Ευχαριστιών έδωσε χάρη στη γαλοπούλα. Ο Austin και ο Aaaron έδωσαν το παρών σε αντίθεση με τις κόρες του Προέδρου των ΗΠΑ που δεν βρέθηκαν στο πλευρό του.

Το δέντρο θα είναι κομμένο έτσι, ώστε να μπορεί να χωρέσει μέσα στο Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου, όπου παραδοσιακά στολίζεται.

H Πρώτη κυρία Lou Henry Hoover ξεκίνησε το έθιμο του δέντρου στο Μπλε Δωμάτιο, που κόσμησαν πρώτη φορά το 1929, σύμφωνα με την ιστορική ένωση του Λευκού Οίκου. Η παράδοση της επιλογής ενός θέματος για το δέντρο στο Μπλε Δωμάτιο ξεκίνησε το 1961, κατά τη διάρκεια της διοίκησης του John F. Kennedy. Το δέντρο του έτους αυτού, ήταν διακοσμημένο με αντικείμενα που απεικονίζουν χαρακτήρες και τα παιχνίδια από τον «Καρυοθραύστη».

Photo: Getty

The post Για τελευταία φορά η παραλαβή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από την Μισέλ Ομπάμα σαν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα