Φόρα και εσύ μία τζιν σαλοπέτα

17:30 7/11/2014 - Πηγή: iPop

Η τζιν σαλοπέτα έκανε ξανά μετά από χρόνια την εμφάνισή της το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά μπορεί να φορεθεί ακόμα και το χειμώνα. Αν θες, λοιπόν, και εσύ να κυκλοφορείς όλες τις ώρες άνετη, η τέλεια επιλογή είναι να φορέσεις τη δική σου τζιν σαλοπέτα. Έτσι, αμέσως θα φέρεις στο μυαλό σου τις αναμνήσεις των παιδικών σου χρόνων και

θα αποκτήσεις τον απόλυτο νεανικό αέρα.

Η τζιν σαλοπέτα, όμως, εκτός από άνετη επιλογή είναι και ιδανική για όλες τους τύπους γυναικείου σώματος αφού κρύβει τα περιττά κιλά και κάνει το σώμα να φαίνεται πιο ίσιο. Μπορείς να την φορέσεις όλες τις ώρες αρκεί να την συνδυάσεις με τα σωστά παπούτσια και τα σωστά αξεσουάρ.

Πώς να φορέσεις σωστά την τζιν σαλοπέτα;

Αν θες να την φορέσεις πρωί καλό θα ήταν να βάλεις την τζιν σαλοπέτα σου με φλατ παπούτσια και να γυρίσεις το κάτω μέρος της αποκαλύπτοντας τους αστραγάλους σου. Αν πάλι θες να της δώσεις πιο κυριλέ και κομψό ύφος μπορείς να την βάλεις με ένα πουκάμισο και γόβες. Η πιο θηλυκή της εκδοχή θα μπορούσε να αναδειχθεί με έντονα αξεσουάρ, όπως ένα μεγάλο κολιέ ή ιδιαίτερα σκουλαρίκια.

Βέβαια, αν είσαι από τις γυναίκες που αγαπούν τα extreme look και τολμούν, μπορείς να βγεις το βράδυ για ποτό φορώντας μέσα από την τζιν σαλοπέτα ένα κολλητό crop top το οποίο θα αγκαλιάζει το κορμί σου και θα αναδεικνύει την μέση σου.

Επειδή αρκετές διάσημες γυναίκες αγαπούν και φορούν πολύ τις τζιν σαλοπέτες δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε βρει φωτογραφίες τους τις οποίες σου παρουσιάζουμε για να αντιγράψεις το στυλ τους!

Ηeidi Κlum:

Rihanna:


Keira Knightley:

Sarah Jessica Parker:



Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

Photos: puretrend.com, fashiontimes.it, .theblazonedpress.it

The post Φόρα και εσύ μία τζιν σαλοπέτα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα