Γεροβασίλη: Δεν θα υπογράψουμε νέα μέτρα

16:43 23/1/2017 - Πηγή: iPop

Ότι δεν θα υπογράψουμε νέα μέτρα τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη και υπογράμμισε πως εκλογές θα γίνουν το 2019.

Ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί να υπογράψει νέα μέτρα και ότι αυτό έχει γίνει σαφές στους εταίρους, υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 9,89 και τόνισε πως

«υπερκαλύπτουμε όλους τους στόχους, το είδαμε το 2016. Η εφαρμογή των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος και η ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ δημιουργούν συγκρατημένη αισιοδοξία».

Σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης, η κα. Γεροβασίλη το συνέδεσε απόλυτα με την θετική πορεία της χώρας και με το πρόγραμμα της κυβέρνησης για έξοδο από τα μνημόνια.

«Η κυβέρνηση τοποθετεί τις εκλογές το 2019, καθώς το σχέδιό μας για έξοδο από την κρίση είναι τετραετίας» σχολίασε η κα Γεροβασίλη για τα σενάρια πρόωρων εκλογών και συμπλήρωσε:

Η χώρα έχει ανάγκη πρωτίστως πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας. Οι πρόωρες εκλογές θα δημιουργήσουν συνθήκες αποσταθεροποίησης

«Ας αναρωτηθεί ο κ. Μητσοτάκης εάν πραγματικά το εννοεί, εάν σοβαρολογεί όταν ζητά εκλογές» υπογράμμισε η Υπουργός σχολιάζοντας την επιμονή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητάει εκλογές και συμπλήρωσε ότι κατά την προσωπική της εκτίμηση η ΝΔ μιλάει για κάλπες ελλείψει πολιτικού αφηγήματος.

Για το Eurogroup, εκτίμησε ότι θα δώσει ένα σήμα ότι έχει γίνει πρόοδος και είμαστε σε καλό δρόμο.

Η ασάφεια και η καθυστέρηση δεν βοηθά κανέναν, ούτε την ελληνική οικονομία να ανακάμψει, ούτε τη σταθερότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

The post Γεροβασίλη: Δεν θα υπογράψουμε νέα μέτρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα