Πώς να φορέσεις ένα Slogan T-shirt (χωρίς να είσαι Fashion Victim)

15:19 23/1/2017 - Πηγή: iPop

Πώς να φορέσεις ένα Slogan T-shirt (χωρίς να είσαι Fashion Victim); Από την στιγμή που η Gucci κυκλοφόρησε στο Net-A-Porter το logo t-shirt αξίας £320 προσγειώθηκε, οι δρόμοι, οι πασαρέλες και τα fashion instagram accounts γέμισαν με Slogan T-shirts. Όπως συμβαίνει με όλες τις τάσεις

της μόδας, μια λεπτή γραμμή διαχωρίζει τους λάτρεις της μόδας από τα θύματά της. Τα Slogan T-shirts πλημμύρισαν τις πασαρέλες των κολλεξιών άνοιξη / καλοκαίρι 2017 (και συνεχίζουν στην pre-fall season), αλλά πώς θα το φορέσεις χωρίς να μοιάζεις με ακόμα ένα θύμα;

Υπάρχουν 5 βασικοί κανόνες, τους οποίους πρέπει να ακολουθήσεις!

Κανόνας Νο 1: Τόλμησε να βγάλεις την οργή σου


Πριν από το Twitter ή τις περίτεχνες λεζάντες στο Instagram, η Naomi Campbell και η Winona Ryder, χρησιμοποίησαν έξυπνα τα μπλουζάκια τους για να περάσουν τα δικά τους μηνύματα!

Κανόνας Νο 2: Δείξε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην μάρκα και το μήνυμα του t shirt!


Όταν η Katharine Hamnett συνάντησε την Margaret Thatcher στο Downing Street το 1984 επέλεξε δημιουργία του οίκου Dior με το πλέον φεμινιστικό slogan.

Κανόνας Νο 3: Αν δεν φοράς T-shirts μην ξεκινήσεις τώρα!


Αν μέχρι σήμερα δεν είχες στη ντουλάπα σου t-shirts μην το ξεκινήσεις τώρα, θα φωνάζει από μακριά ότι πιάστηκες στα δίχτυα της βιομηχανίας της μόδας!

Κανόνας Νο 4: Δείξε την αγάπη!


Η μούσα σου είναι η Debbie Harry, η οποία δημοσιοποίησε τον θαυμασμό της για τη συνεργασία με τον Andy Warhol μέσω ενός κλασικού μονόχρωμου T-shirt. Αν είσαι φανατική θαυμάστρια της Gucci, εξιδανίκευσε τον Alessandro Michele και παράλληλα βάλε την καμπάνια του Glen Luchford σαν background στο κινητό σου!

Κανόνας Νο 5: Σκέψου έξω από το πλαίσιο


Η αντρική κολεξιόν του οίκου Balenciaga για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2017, μας παρουσίασε το Kering emblazoned sweater!

The post Πώς να φορέσεις ένα Slogan T-shirt (χωρίς να είσαι Fashion Victim) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα