Γέννησαν απ’ την καρδιά κι όχι απ’ την κοιλιά τους και μιλούν για το τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη! | Video

11:35 14/5/2017 - Πηγή: iPop
| Video

Σήμερα, Κυριακή, είναι η Γιορτή της Μητέρας, κάθε μητέρας σ’ αυτό τον κόσμο, ανεξαρτήτως καταγωγής, θρησκείας, επαγγέλματος, σεξουαλικού προσανατολισμού. Σήμερα γιορτάζει κάθε ηρωίδα μητέρα και όταν λέμε «μητέρα» δεν εννοούμε μόνο τις γυναίκες οι οποίες έφεραν στον κόσμο ένα παιδί.

Σήμερα γιορτάζουν κι εκείνες οι γυναίκες, οι οποίες γέννησαν απ’ την καρδιά κι όχι απ’ την κοιλιά τους, υιοθετώντας ένα παιδί και προσφέροντάς του την απόλυτη αφοσίωσή τους.

Γυναίκες όλου του κόσμου έχουν υιοθετήσει παιδιά είτε επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν οι ίδιες, είτε επειδή

θέλησαν να δώσουν μια ευκαιρία για καλύτερη ζωή σ’ αυτά τα παιδιά.

Το να είσαι μητέρα ενός υιοθετημένου παιδιού, δεν σε κάνει περισσότερο ή λιγότερο μητέρα! Δεν έχει σημασία εάν έφερες στον κόσμο ένα παιδί ή εάν το υιοθέτησες! Είσαι απλά η μητέρα σου σε κάθε περίπτωση!

Οι διάσημες γυναίκες που θα δεις στο παρακάτω video μιλούν για τα συναισθήματά τους απέναντι στα παιδιά τους, για το γεγονός ότι δεν έχει σημασία το ότι δεν γέννησαν απ’ την κοιλιά τους τα παιδιά τους, αλλά και για την ανιδιοτελή τους αγάπη γι’ αυτά! Είναι απλά οι μητέρες των παιδιών τους!

Στο video μιλούν οι Katherine Heigl, Angelina Jolie, Mariska Hargitay, Sandra Bullock, Madonna, Viola Davis, Denise Richards και Nicole Kidman.

The post Γέννησαν απ’ την καρδιά κι όχι απ’ την κοιλιά τους και μιλούν για το τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη! | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα