Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (14/5/2017)

07:10 14/5/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Σήμερα ευνοείσαι σε ζητήματα πάσης φύσεως, καθώς είσαι στα καλύτερά σου από κάθε άποψη. Θα διαπιστώσεις πως οι ικανότητές σου είναι πολύ υψηλές και η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται.

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί, σήμερα νιώθεις να σε πνίγουν. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην οδηγηθείς σε ανεπανόρθωτα λάθη. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και σωστό προγραμματισμό.

Δίδυμοι

Απόβαλε την απαισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει και βάλε τα δυνατά σου να δώσεις τις σωστές λύσεις. Επειδή είσαι αρκετά μπερδεμένος και επηρεασμένος από τη γενικότερη σύγχυση, καλό θα

ήταν να απευθύνεσαι, όταν είναι απαραίτητο, σε άτομα, για των οποίων τις προθέσεις είσαι βέβαιος. Θα σε διευκολύνουν ιδιαίτερα στην αναζήτηση διεξόδων.

Καρκίνος

Σήμερα κινείσαι μακριά από ανασφάλειες και αμφιβολίες, που σε κρατάνε πίσω. Εκμεταλλεύσου το και με ευχάριστη διάθεση αφιέρωσε χρόνο σε όσους ήταν δίπλα σου και σε βοήθησαν όσο αντιμετώπιζες δύσκολες καταστάσεις. Αποδέξου προτάσεις για έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα, για να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις από ό,τι σε προβλημάτιζε.

Λέων

Τα προβλήματα και οι απαιτήσεις του τελευταίου διαστήματος σε έχουν φτάσει στο όριο. Μην ανοίγεις λοιπόν περαιτέρω μέτωπα, γιατί θα χάσεις εντελώς τον έλεγχο και τον εαυτό σου. Μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια. Φρόντισε πρωτίστως να απαλλαγείς από κάθε παλιά εκκρεμότητα και κατόπιν προχώρα στην υιοθέτηση νέων στόχων, κάνοντας δυναμικά ξεκινήματα.

Παρθένος

Προβληματικές καταστάσεις θα προκύψουν σήμερα σε οικογενειακό ή σε φιλικό επίπεδο κι εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να χειριστείς την επερχόμενη ένταση και σύγχυση. Αναθεώρησε σκέψεις και τακτικές σου, προκειμένου να μπορέσεις μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση, να συνεχίσεις την ορθή πορεία προς πραγμάτωση των προσδοκιών και πλάνων σου. Γνωρίζεις τις ικανότητές σου, οπότε εμπιστεύσου τον εαυτό σου και θα δεις ότι θα πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Ζυγός

Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι αρκετά ζορισμένη από ανειλημμένες υποχρεώσεις, που έχουν συσσωρευτεί και σε πνίγουν. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και φτιάξε με μεθοδικότητα έναν οδηγό για τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Σκορπιός

Η σημερινή ενέργεια και ζωντάνια θα σου δώσουν την αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις πραγματικότητα ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος και να μην ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου. Δώσε περισσότερο χώρο και χρόνο στον εαυτό σου για τις ανάγκες σου και κυρίως την ξεκούρασή σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Τοξότης

Για να φτάσεις στους στόχους που έχεις θέσει, καλό θα ήταν να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου, παίρνοντας κάποια απόσταση από τα συνηθισμένα σου άγχη. Αφού λοιπόν οι δυνάμεις σου ανασυνταχθούν, θα είσαι σε θέση να επανέλθεις δυναμικά στην ενεργό δράση και να λειτουργήσεις αποτελεσματικά. Στο εξής επιδίωξε να βρίσκεις περισσότερο χρόνο για εσένα και τις ανάγκες σου.

Αιγόκερως

Αυτήν την Κυριακή, η ρομαντική σου διάθεση βρίσκεται στο απόγειο. Επανεξετάζεις την κρίση σου για ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις και αναθεωρείς την στάση σου απέναντί τους. Νιώθεις δυναμικός, ευδιάθετος και γεμάτος όρεξη για νέες περιπέτειες!

Υδροχόος

Σήμερα πρέπει να συνεχίσεις τη θετική ροή των γεγονότων, που προκαλείς μόνος σου. Τα πάντα εξαρτώνται από σένα και αυτό είναι που σε χαροποιεί και σε κάνει πιο δυνατό για τη συνέχεια.

Ιχθείς

Σήμερα επιχείρησε να κάνεις πράγματα που θα σε ξεκουράσουν και θα σε χαλαρώσουν. Μην ξεχνάς ότι η καλή διάθεση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορείς να χειρίζεσαι σωστά ζητήματα πάσης φύσεως. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας είναι υπέρ σου. Εκμεταλλεύσου το!

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (14/5/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα