Φτιάξε την δική σου ξύλινη θήκη ποτών

18:01 17/11/2014 - Πηγή: iPop

Τα μπουκάλια με το κρασί τα έχεις μονίμως ξεχασμένα σε ένα από τα κάτω ντουλάπια της κουζίνας σου. Καιρός αυτό να αλλάξει και να αποκτήσουν τη θέση που αξίζουν στον πάγκο σου. Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα σε βοηθήσουμε να φτιάξεις την δική σου ξύλινη θήκη ποτών την οποία θα λατρέψεις και φυσικά θα βολευτείς πολύ.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις την ξύλινη θήκη ποτών;Ηλεκτρικό πριόνι4 ξύλινες τάβλεςΓυαλόχαρτοΜπογιά ειδική για ξύλαΠινέλοΒίδεςΠώς θα φτιάξεις την ξύλινη θήκη ποτών;Ξύσε τις τάβλες καλά με το γυαλόχαρτο για να φύγουν
όλες οι ακίδες ξύλου.Βάψε τις τάβλες με την μπογιά και άσε τες να στεγνώσουν καλά για αρκετές ώρες.Βίδωσε τις τρεις τάβλες μεταξύ τους και κόψε τες, όπως θα δεις στην φωτογραφία, δηλαδή πλάγια.Στο σημείο που έκοψες βίδωσε πλάγια, όπως θα δεις στην φωτογραφία μία τάβλα.Την τέταρτη και τελευταία τάβλα βίδωσε την στο κάτω μέρος της κατασκευής για να αποτελέσει την βάση της θήκης των ποτών σου.Κάνε τρύπες με το τρυπάνι στις οποίες θα χωράει το στόμιο του μπουκαλιού.Για να σταθεί καλά το μπουκάλι σου πρέπει να υπολογίσεις ότι η τρύπα πρέπει να είναι τόσο μεγάλη ώστε να χωράει το μισό περίπου στόμιο του μπουκαλιού.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

Photos: homedit.com

The post Φτιάξε την δική σου ξύλινη θήκη ποτών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα