Φωτογραφίες της Kate Moss στο Μουσείο Μπενάκη!

12:31 26/8/2014 - Πηγή: iPop

Οι fans του πιο πολυφωτογραφημένου μοντέλου στον κόσμο θα βρουν μια ευχάριστη έκπληξη αν επισκεφτούν την έκθεση Destefashioncollection: 1 to 8 που γίνεται από τον Ιούνιο στο Μουσείο Μπενάκη. Εκτίθενται φωτογραφίες της διάσημης περσόνας μαζί με την κόρη της στην Ύδρα, σε στιγμές τις οποίες απαθανάτισε ο διάσημος φωτογράφος Jurgen Teller, ο οποίος θα έπρεπε να ανακηρυχθεί επίσημα Υδραίος. Στις φωτογραφίες της Kate Moss στο Μουσείο Μπενάκη, θα τη δεις να παίζει χαρούμενα με την κόρη της στα σοκάκια

της Ύδρας σε πολύ αυθόρμητες και ανέμελες σκηνές.

Η κόρη της Kate Moss, Lila Grace, γεννήθηκε το 2002 και είναι ο καρπός της μακροχρόνιας σχέσης της με τον εκδότη του περιοδικού Dazed and Confused, Jefferson Hack.

Η μόδα συναντά την τέχνη

Η έκθεση destefashioncollection σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεργασία μεταξύ του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ και του Μουσείου Μπενάκη, η οποία ξεκίνησε στις αρχές του 2014. Συμμετέχουν οι: Michael Amzalag & Mathias Augustyniak (M/M Paris), Juergen Teller, Helmut Lang, Patrizia Cavalli, Charles Ray, Αθηνά Ραχήλ Τσαγκάρη, Diller Scofidio +Renfro, Μαρία Παπαδημητρίου. Το θέμα δεν είναι αποκλειστικά η μόδα, ούτε καν η τέχνη, η έκθεση βασίζεται στις εντάσεις, τις συγγένειες και την απόσταση μεταξύ των δύο.

Διάρκεια: έως 12 Οκτωβρίου (έως 31 Αυγούστου, η έκθεση είναι επισκέψιμη κατόπιν ραντεβού – Τηλ 210 275 8490)

Photos: katemossuniverse.blogspot.com

The post Φωτογραφίες της Kate Moss στο Μουσείο Μπενάκη! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα