Έτοιμοι να πατήσουν φρένο οι αγρότες

13:02 4/1/2016 - Πηγή: iPop

Έτοιμοι να βγουν στου δρόμους είναι οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας οι οποίοι δείχνουν έντονα την αντίθεση τους στο ασφαλιστικό, το φορολογικό, αλλά και το υψηλό κόστος παραγωγής.

Τι τονίζουν;

Σε δηλώσεις του ο Τάσος Χαλκίδης ο οποίος είναι μέλος της Πρωτοβουλίας Αγροτών είπε:

Με τη φορολόγηση να οδεύει προς το 26% από το πρώτο ευρώ, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και την προκαταβολή του 75% του φόρου, η κατάσταση για τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα είναι τραγική.
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι:

«Δεν

φτάνει που έπονται όλες αυτές οι δυσμενείς αλλαγές, οι ροδακινοπαραγωγοί της Β. Ελλάδας έχουν επιπλέον λόγους να αγκομαχούν, αφού ενώ πουλήσαμε κάτω της τιμής κόστους, δεν έχουμε λάβει ούτε ένα ευρώ για τη ζημιά που εξακολουθούμε να έχουμε λόγω του ρώσικου εμπάργκο».

Και έκλεισε τις δηλώσεις του σημειώνοντας πως τις επόμενες ημέρες εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Αγροτών θα συναντηθούν με τον Αλέξη Τσίπρα ή τον Πάνο Καμμένο.

Αξίζει να τονιστεί πως η Πρωτοβουλία ετοιμάζει ανοιχτή συγκέντρωση μέσα στον μήνα στην Θεσσαλονίκη, ενώ στις 8 Ιανουαρίου στις Σέρρες οι αγρότες έχουν επίσης προγραμματίσει ανοιχτή συγκέντρωση.

The post Έτοιμοι να πατήσουν φρένο οι αγρότες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα