Διαβαστε στο χωνι: υπο αυστηρο ελεγχο η κρατικη διαφημιση

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ στην κρατική διαφήμιση: Με απόφαση της κυβέρνησης, την οποία φέρνει στη δημοσιότητα Το ΧΩΝΙ, πλέον τα κονδύλια που βγαίνουν από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενο θα εξυπηρετούν συγκεκριμένους στόχους προβολής της χώρας.
ΣΟΚ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!

Καµία κυβέρνηση και κανένας υπουργός ή κρατικός παράγοντας δεν θα µπορεί να τα χρησιµοποιήσει για τις προσωπικές του δηµόσιες σχέσεις απέναντι στους αγαπηµένους του µιντιάρχες, όπως κατά κόρον γινόταν µέχρι σήµερα.

Και, από την άλλη, κανένας
µεγαλο-επιχειρηµατίας δεν θα έχει τη δυνατότητα να ασκεί πιέσεις για να κατευθυνθούν πιστώσεις εκατοµµυρίων όπου τον βολεύει.

Το αλισβερίσι τελειώνει. Μαζί του και τα ανταλλάγµατα από τους πολιτικούς στους επιχειρηµατίες και το αντίστροφο, πάνω στα οποία χτίστηκαν τόσες και τόσες «γαλαζοπράσινες» πολιτικο-επιχειρηµατικές καριέρες.

Οπως αποκαλύπτει, σε αποκλειστική του συνέντευξη Στο ΧΩΝΙ, ο γενικός γραµµατέας Ενηµέρωσης και Επικοινωνίας, Λευθέρης Κρέτσος, η Γενική Γραµµατεία –που εποπτεύεται άµεσα από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Επικρατείας- αναλαµβάνει την επίβλεψη των υπουργείων και των νοµικών προσώπων δηµοσίου και ιδιωτικού δικαίου του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα, ως προς την εφαρµογή των επικοινωνιακών τους προγραµµάτων και δράσεων, ώστε να µπει τέλος σε φαινόµενα τύπου ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πλέον, δεν θα µπορεί να «τρέξει» καµία διαφηµιστική καµπάνια φορέα του δηµοσίου, αν προηγουµένως δεν έχει την έγκριση της Γενικής Γραµµατείας Ενηµέρωσης και Επικοινωνίας.
ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΔΩ
http://www.toxwni.gr/kosmos/item/88068

ΠΡΕΖΑ TV
Keywords
Τυχαία Θέματα