Η Μαρία Κωνσταντάκη στο Fast and Curious

12:42 4/1/2016 - Πηγή: iPop

Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

Η Μαρία Κωνσταντάκη

αποδεικνύεται η… τολμηρή της εβδομάδας απαντώντας με αστείρευτο χιούμορ και ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του iPop.

Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Αύριο ξημερώνει μια άλλη ( gone with the wind ).Τι σε εξιτάρει;Oι έξυπνοι άνθρωποι.Και τι σε ξενερώνει;Όταν ο άλλος δεν έχει λόγο.Σου δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι το κάνεις;Θα εξαφάνιζα τους κακούς.Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τι θα έκανες διαφορετικά;Ουυυυυ..Ένα και δυο???Πάρα πολλά θα άλλαζα , δεν έχουν μετρημό.Με ποιο ήρωα καρτούν σου έχουν πει ότι μοιάζεις;Με τον scrat(?) από το Ice Age.Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάς τον τελευταίο καιρό;Breathless Dan Wilson.Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σου ή οι άλλοι;Φυσικά εγώ.Θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς σταγόνα αλκοόλ;Εύκολα.Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή;Ένα διπλό ουίσκι.Σημείωση!

Η Μαρία Κωνσταντάκη βρίσκεται φέτος στο Θέατρο Αλίκη και την παράσταση «Για όνομα…» με τους: Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου, Φάνη Μουρατίδη και Αντώνη Λουδάρο. Για τους φίλους του ραδιοφώνου όμως, τη Μαρία Κωνσταντάκη απολαμβάνουμε και κάθε πρωί στο «HiT Wake Up» μαζί με τον Δημήτρης Μηλιόγλου στον Hit 88.9

The post Η Μαρία Κωνσταντάκη στο Fast and Curious appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα