Έτοιμο να γυρίσει σελίδα το Λονδίνο- Υποψήφιος Δήμαρχος ο Morrissey!

09:59 7/3/2016 - Πηγή: iPop

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αλλά και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων Morrissey, σκέφτεται πολύ σοβαρά να κατέβει για Δήμαρχος του Λονδίνου!

H «Kίνηση για την Ευημερία των Ζώων» έχει ξεκινήσει ήδη καμπάνια προκειμένου να προστεθεί το όνομα του Morrissey ανάμεσα σε εκείνα των υποψήφιων Δημάρχων ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Για να προστεθεί το όνομα του Morrissey στη λίστα των υποψηφίων απαιτούνται μόλις 330 υπογραφές και οι υπεύθυνοι του κινήματος θεωρούν πως ο τραγουδιστής

θα μπορέσει άνετα να αναλάβει τα καθήκοντά του Δημάρχου, πετυχαίνοντας μια νίκη έναντι του τωρινού δημάρχου, Boris Johnson.

Ο Morrissey φυσικά έχει ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Κινήματος, κάτι το οποίο σημαίνει πως, εάν καταφέρει να εκλεγεί Δήμαρχος, η εκστρατεία του θα επικεντρωθεί στην επίθεση κατά της βιομηχανίας του κρέατος. Άλλωστε και ο ίδιος έχει δηλώσει πως είναι vegan.

Ο Morrissey έχει σημειώσει σε δηλώσεις του:

Η βιομηχανία του κρέατος δεν δείχνει καμία συμπόνια προς τον πλανήτη, με την αλλαγή του κλίματος που συντελείται, προς τα ζώα, προς την ανθρώπινη υγεία. Είναι το νούμερο ένα πρόβλημα του πλανήτη

Δεν έχει διστάσει μάλιστα να κάνει κι ευθεία επίθεση στον Jamie Oliver για τις συμβουλές που δίνει στους γονείς να δίνουν στα παιδιά τους κρέας. Μάλιστα αποκαλεί τον διάσημο σεφ «animal serial killer» (κατά συρροή δολοφόνο των ζώων).

Photo: Getty

The post Έτοιμο να γυρίσει σελίδα το Λονδίνο- Υποψήφιος Δήμαρχος ο Morrissey! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα