Εσύ φλερτάρεις καθημερινά με το σύντροφό σου; Αν δεν το κάνεις, ξανασκέψου το!

19:01 1/5/2021 - Πηγή: iPop

Το φλερτ στη σχέση ή στο γάμο σίγουρα μπορεί να είναι διαφορετικό, ωστόσο εξυπηρετεί μία πολύ σημαντική λειτουργία στο ζευγάρι. Το φλερτ αποτελεί το σημείο εκκίνησης για τα περισσότερα ζευγάρια, είναι η στιγμή που τον είδες και σε είδε, η στιγμή που ανταλλάξατε το πρώτο χαμόγελο, η πρώτη συζήτηση που έφερε ένα κοκκίνισμα στα μάγουλα σου. Όλα αυτά ήταν η αρχή, η συνέχεια μπορεί να διαφέρει αλλά δε χρειάζεται να μην περιέχει καθόλου το φλερτ!

Γιατί πρέπει να υπάρχει
το φλερτ στη σχέσηΔίνεις προσοχή στο σύντροφό σου

Προσοχή στο σύντροφό σου μπορείς να δώσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όμως ένας από αυτούς είναι και το φλερτ. Όταν φλερτάρατε στην αρχή της σχέσης σας ήταν για να προσεγγίσετε ο ένας τον άλλο. Όσος καιρός και αν έχει περάσει το φλερτ μπορεί να υπενθυμίσει στο σύντροφό σου ότι ακόμα σου αρέσει, ακόμα υπάρχει η σεξουαλική έλξη ανάμεσα σας και το μόνο που μπορεί να κάνει αυτό, είναι να σας φέρει ακόμα πιο κοντά και να συντηρήσει το αμοιβαίο ενδιαφέρον αμείωτο.

Unsplash/Toa HeftibaΕνισχύει την αυτοεκτίμηση

Η αυτοεκτίμηση είναι μία αξία που πρέπει να έχει εδραιώσει ο κάθε ένας για τον εαυτό του και σίγουρα δε μπορεί να στηρίζεται στη γνώμη των άλλων. Όμως, μέσα από το φλερτ μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η αυτοεκτίμηση σου καθώς πρόκειται για το σύντροφο που έχεις επιλέξει και σε νοιάζει να του αρέσεις. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να δώσει νέο αέρα στη σχέση σας και να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια που θα σας ανανεώνουν καθημερινά.

Διατηρείς την οικειότητα

Η οικειότητα που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι για να διατηρηθεί πρέπει να τη φροντίζεις. Όσο πιο κοντά νιώθεις με το σύντροφό σου τόσο το καλύτερο! Η οικειότητα βρίσκεται στον μυστικό τρόπο επικοινωνίας που μόνο οι δυο σας γνωρίζετε. Το φλερτ μπορεί να κάνει αυτό τον τρόπο επικοινωνίας ακόμα καλύτερο, μπορεί να τον αναπτύξει και να τον διευρύνει με απώτερο σκοπό να έρθετε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου.

PexelsΤο φλερτ στη σχέση μειώνει την ένταση

Σκέψου μία μέρα που έχεις γυρίσει στο σπίτι έχοντας περάσει μία δύσκολη μέρα. Αν εκείνη τη στιγμή σε φλερτάρει ο σύντροφός σου θα νιώσεις αμέσως καλύτερα! Θα ξεχάσεις για λίγο τις έγνοιες που υπάρχουν στον κόσμο και θα μπεις αυτόματα στο δικό σας μικρόκοσμο όπου όλα είναι ροζ και κόκκινα. Εκεί που νιώθεις ασφάλεια, σιγουριά, αγάπη! Ο πιο άμεσος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι να υπάρχει πάντα η χαρά του φλερτ και του παιχνιδιού ανάμεσα σας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εσύ φλερτάρεις καθημερινά με το σύντροφό σου; Αν δεν το κάνεις, ξανασκέψου το! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα